Όλη η πόλη τσικνίζει σήμερα!

11:26 π.μ. - Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023
11:02 π.μ. - Πέμ, 16/26/2023
Image: Όλη η πόλη τσικνίζει σήμερα!

Έγινε παράδοση πια να περνάμε καλά με τις φουνάρες την Τσικνοπέμπτη στην Ιεράπετρα

Είναι πλέον παράδοση στην Ιεράπετρα να περνάμε όμορφα και την Τσικνοπέμπτη με τις φουνάρες που στήνονται σε πολλά σημεία στην πόλη με τσικνίσματα, κεράσματα, μουσική και ... φασαρία. Μας έλειψε αυτό λόγω της πανδημίας τα προηγούμενα χρόνια οπότε τώρα με κέφι και καλή διάθεση είμαστε έτοιμοι να το ξαναζήσουμε, δήλωσε στον Ηχώ 99,8 η κα Μαρία Κουβάκη μέλος του Νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας. Προσθέτοντας ότι, πολλά μαγαζιά έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα και θα στήσουν την ψησταριά τους ήδη από το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά θα υπάρχει μουσική στην πλατεία, θα γίνει το carnival fun και όλοι μαζί θα διασκεδάσουμε. Περιμένουμε τον κόσμο να κατέβει στην πόλη να περάσει όμορφα. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθούν. Παράλληλα οι προετοιμασίες για το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι συνεχίζονται. Ήδη πολλές ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή και περιμένουμε και άλλες, σημείωσε.

Όπως λένε και οι διοργανωτές, «Ακούσατε - Ακούσατε!! Αυτή την Τσικνοπέμπτη, η πόλη αποφάσισε να τρομάξει τους απαγωγείς του «Ελιξηρίου « και ανάβει φοβερές και τρομερές ΦΟΥΝΑΡΕΣ για να τους φοβίσει!! Τσίκνα, λαχταριστές γεύσεις και καρναβαλική διάθεση για να τους δείξουμε ότι δεν μας σκιάζει φοβέρα καμιά!!

  • 19:00 δίνουμε ραντεβού στην Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας για να διασκεδάσουμε μαζί με τους The Vibe Event & Wedding Productions και να ξεκινήσουμε μια καρναβαλική βόλτα στην πόλη!
  • 20:00 οι Φουνάρες ανάβουν και τα party ξεκινάνε»!

Συνδιοργάνωση: Δήμος Ιεράπετρας, ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α, Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος, Εμπορικός Σύλλογος, Σύλλογος Καφέ – Εστίασης.