Οικογενειακή τραγωδία: Ο ένας νεκρός ο άλλος στο νοσοκομείο - Τι λένε οι καταθέσεις

3:07 μ.μ. - Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019
03:06 μ.μ. - Δευ, 24/07/2019
Image: Οικογενειακή τραγωδία: Ο ένας νεκρός ο άλλος στο νοσοκομείο - Τι λένε οι καταθέσεις

Τι αποκάλυψαν οι έρευνες για την τραγωδία στο Ρέθυμνο

 
«Φως» στην οικογενειακή υπόθεση που εκτυλίχθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, «ρίχνουν» οι καταθέσεις.
 
Πρόκειται για την οικογενειακή τραγωδία, μεταξύ των δύο αδερφών, που σημειώθηκε σε χωριό της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, όταν ο ένας τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο και ο δεύτερος βρέθηκε νεκρός, αφότου έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.
 
Περίπου στις 10 το πρωί του Σαββάτου, ένας 46χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Την τραγική ανακάλυψη έκαναν οι οικείοι του, οι οποίοι με μεγάλη θλίψη και πόνο, βρήκαν νεκρό τον αγαπημένο τους άνθρωπο, μετά την απόφασή του να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, καθότι αντιμετώπιζε προβλήματα.
 
Ενώ, λίγες ώρες νωρίτερα και συγκεκριμένα περίπου στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ο μικρότερος αδερφός του, ένας 44χρονος άνδρας, κατά τη διάρκεια που πραγματοποιούσε εργασίες σε χωράφι, τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο. Ο 44χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, και νοσηλευόταν μέχρι το πρωί της Δευτέρας στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, από όπου και επρόκειτο να πάρει εξιτήριο.
 
Όπως και να έχει πρόκειται για μια τραγωδία που βύθισε στο πένθος και προκάλεσε τεράστια αγωνία σε μια οικογένεια στην Κρήτη, καθώς έχασαν τον αγαπημένο τους 46χρονο και ανησύχησαν για την εξέλιξη της υγείας του 44χρονου αδερφού του.
 
 
neakriti.gr