Οι υποψίες του καρδιολόγου - Οι συγγενείς του δεν συμφωνούσαν με το γάμο

5:40 π.μ. - Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017
05:10 π.μ. - Τρί, 10/40/2017
Image: Οι υποψίες του καρδιολόγου - Οι συγγενείς του δεν συμφωνούσαν με το γάμο

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Σητείας

 
Πώς οργάνωσε η Βούλγαρα σύζυγος και ο εραστής το φόνο - Τι μηνύματα αντάλλαξαν λίγη ώρα πριν ο Βούλγαρος σκοτώσει τον 62χρονο 
 
Η είδηση της δολοφονίας του αρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, εξακολουθεί να προκαλεί σοκ στην μικρή κοινωνία της Σητείας αφού σχεδόν όλοι γνώριζαν τον 62χρονο και είχαν μονάχα καλά λόγια να πουν. Το μόνο που δεν «ταίριαζε» στην εικόνα του γιατρού ήταν η Βουλγάρα σύζυγός του την οποία είχε ερωτευτεί παράφορα.
 
 
Όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του στενού φιλικού περιβάλλοντος του 62χρονου γιατρού, κανείς δεν είχε χαρεί με το γάμο του δικού τους ανθρώπου αφού δεν θεωρούσαν την Βουλγάρα ικανή σύζυγο να σταθεί στο πλευρό του.  
 
Αυτό που απασχολεί πλέον τους συγγενείς του 62χρονου είναι το τρίχρονο παιδί του γιατρού το οποίο ακόμη δεν έχει ενημερωθεί για το θάνατο του πατέρα του αλλά και για τη σύλληψη της μητέρας της. Αν και το παιδάκι βρίσκεται μαζί με τη γιαγιά του, ενδέχεται πολύ σύντομα να συναντηθεί με ψυχολόγους που θα το βοηθήσουν ώστε να μάθεi τι πραγματικά συνέβη στους γονείς του. 
Σύμφωνα με συγγενείς και φίλους του γιατρού, τους τελευταίους μήνες είχε αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τη σύζυγό του, η οποία είχε αρχίσει να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά.
 
Οι υποψίες του γιατρού είχαν να κάνουν με κάποια χρήματα που ενώ τα άφηνε στο σπίτι δεν έβρισκε ολόκληρο το ποσό, ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει και τις δικαιολογίες που του παρουσίαζε η σύζυγός του.
 
Παράλληλα ο γιατρός είχε αρχίσει να υποψιάζεται την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του και μάλιστα είχε φθάσει σε σημείο να αμφισβητεί ακόμη και την πατρότητα του τρίχρονου παιδιού του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Βουλγάρα φαίνεται να θορυβήθηκε και να φοβήθηκε μήπως τη χωρίσει εφόσον της ζητούσε να γίνει τεστ DNA στο παιδί και αποδεικνυόταν ότι ήταν του 37χρονου Βούλγαρου. Μπροστά στο φόβο να χάσει την περιουσία του 62χρονου η38χρονη Βουλγάρα φαίνεται να σχεδίασε με τον εραστή της τη δολοφονία του συζύγου της.
 
Πώς έγινε η δολοφονία
 
 
Την ώρα που το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας κάνει φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του άτυχου καρδιολόγου που δολοφονήθηκε από τον εραστή της, κανείς δικηγόρος μέχρι χθες δεν είχε αναλάβει την υπεράσπιση του σατανικού ζευγαριού.
 
Οι δυο εραστές επικοινωνούσαν με γραπτά μηνύματα λίγη ώρα πριν ο Βούλγαρος εκτελέσει εν ψυχρώ τον καρδιολόγο που πήγαινε στο ιατρείο του στο Μακρύ Γυαλό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο μήνυμα που υπήρχε στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του καρδιολόγου και είχε σταλεί στο τηλέφωνο του δολοφόνου ήταν: «φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο».
 
Φυσικά πολύ πριν η αστυνομία φθάσει στα ίχνη του δολοφόνου και της συνεργού του, η τοπική κοινωνία της Σητείας βοούσε από τους ψιθύρους εκείνων που από την αρχή της είδησης του θανάτου του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη πίστευαν πως εμπλέκεται η 38χρονη συζυγός του και μητέρα του τρίχρονου παιδιού του.
 
Στο κινητό της τηλέφωνο που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι που ζούσε με τον άτυχο καρδιολόγο βρήκε αρκετά μηνύματα με παραλήπτη τον 37χρονο ομοεθνή εραστή της. Μάλιστα σε ένα από αυτά και συγκεκριμένα στο προτελευταίο μήνυμα έγραφε ότι μπορεί να χρειαζόταν να ακυρώσει το σχέδιο δολοφονίας μιας και μαζί με τον καρδιολόγο θα ήταν και ο αδερφός της. «Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνουν δουλειές στο ιατρείο του. Θα σε πάρω να φύγεις. Αν χρειαστεί όμως όχι».
 
Το σχέδιο της δολοφονίας είχε οργανωθεί αρκετά καλά, όπως νόμιζε ο Βούλγαρος 37χρονος. Είχε ντυθεί με ρούχα κυνηγού και βρισκόταν αρκετή ώρα πριν στο σημείο από το οποίο θα περνούσε ο 62χρονος.
 
Όταν ο Χριστόδουλος Καλαντζάκης πέρασε με το όχημά του δέχθηκε τα πυρά του δολοφόνου του. Τραυματισμένος αρχικά από την πρόσκρουση που είχε με το αυτοκίνητο προσπάθησε να βγει για να δει τι είχε συμβεί. Τότε δέχθηκε τα δολοφονικά χτυπήματα από το κυνηγετικό όπλο του 37χρονου Βούλγαρου.
 
 
 
Πηγή: protothema.gr