Οι «Πετροπέρδικες» πέταξαν μέχρι τον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια για τις «Τσάντες της Χαράς»

8:54 π.μ. - Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016
08:12 π.μ. - Παρ, 23/54/2016
Image: Οι «Πετροπέρδικες» πέταξαν μέχρι τον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια για τις «Τσάντες της Χαράς»

Ως έναρξη της φετινής διοργάνωσης θέλαμε να είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς

Μια πάρα πολύ σημαντική προσφορά προς το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού και δεκάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκες έκανε η ομάδα που κέρδισε το περσινό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού της Ιεράπετρας με το πόσο που πήρε από τη νίκη στο παιχνίδι. Η κίνηση αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία με δεδομένο το πρόβλημα που παρουσιάστηκε φέτος στο να μαζευτούν τα απαραίτητα αγαθά για να γεμίσουν οι τσάντες που ετοίμαζε ο Ερυθρός Σταυρός και μοιράζονται αυτές τις μέρες, πρόβλημα που είχε αναδείξει ο πρόεδρος Α. Μαμαντόπουλος.
 
Διαβάστε τι έγραψαν οι Πετροπέρδικες:
 
« Οι Πετροπέρδικες πέταξαν μέχρι τον Ερυθρό Σταυρό Ιεράπετρας.
 
Μια μικρή αφορμή για να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στον Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας για την βοήθεια και την παρουσία τους σε όλες τις διοργανώσεις του θησαυρού, τόσα χρόνια τώρα. Πάντα οι Σαμαρείτες της πόλης μας, παρόντες σε όλα τα ευχάριστα, δυσάρεστα γεγονότα της Ιεράπετρας, σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε δράση βοήθειας, κοντά πάντα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε κάθε καταστροφή, σε κάθε δύσκολη στιγμή. Άξιοι πολλών συγχαρητηρίων και θαυμασμού από όλους μας.
 
Ως έναρξη της φετινής διοργάνωσης θέλαμε να είναι μια πράξη αγάπης και προσφοράς.

 
Μετά τη νίκη μας , και λίγο πριν έρθουν οι μέρες αγάπης των γιορτών, θα θέλαμε να ενισχύσουμε τις δράσεις και το έργο του Ερυθρού Σταυρού της πόλης μας. Κάθε χρόνο κάνει έκκληση στους συμπολίτες μας, να προσφέρουν ότι μπορούν, παρά τις δύσκολες στιγμές για όλους , για να χαμογελάσουν οικογένειες (300 φέτος) και να περάσουν με τα απαραίτητα τις μέρες των γιορτών.

 
Ας γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους συμπολίτες μας.
 
Εμείς ως ομάδα με το ποσό της νίκης μας, καταφέραμε να αγοραστούν τρόφιμα και κρέας για 42 ολοκληρωμένες τσάντες Χαράς, σύμφωνα με τη λίστα των προϊόντων που έχει δημοσιεύσει ο Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας για κάθε τσάντα. ( το κόστος της κάθε τσάντας ανέρχεται στα 20 Ευρώ περίπου). Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο των Σαμαρειτών μας.»