Οι νέες ειδικότητες στη σχολή ομορφιάς Cristi Academy

12:05 μ.μ. - Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
12:09 μ.μ. - Δευ, 28/05/2020
Image: Οι νέες ειδικότητες στη σχολή ομορφιάς Cristi Academy

Η Μαρίλη Σωτηράκη υπεύθυνη της σχολής στον Ηχώ 99,8

Τη δυνατότητα να σπουδάσουν σε επαγγέλματα ομορφιάς δίνει η Cristi Academy σε νέους και νέες άνω των 18 ετών και χωρίς ηλικιακό περιορισμό. Στόχος της Cristi Academy είναι η εξειδικευμένη εκπαίδευση και η προσφορά γνώσεων και εμπειρίας ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (3 έως 8 μήνες) και με χαμηλό κόστος διδάκτρων, να μπορούν οι σπουδαστές μας να εκπαιδευτούν σε ένα από τα επαγγέλματα ομορφιάς και να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας, δηλώνει σε συνέντευξή της στον Ηχώ 99,8 η κα Μαρίλη Σωτηράκη υπεύθυνη της  σχολής. Προσθέτοντας πως από την Cristi Academy παρέχονται πιστοποιημένες από το Υπουργείο Παιδείας Βεβαιώσεις Σπουδών. Έναρξη μαθημάτων 12 Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν ανάμεσα στις παρακάτω ειδικότητες: Αισθητική/Spa/Massage, Κομμωτική και Barbering, Modeling, Επαγγελματικό μακιγιάζ, Αισθητική Άκρων.

Η κα Σωτηράκη μίλησε και για τον  μεγαλύτερο περιφερειακό θεσμό ομορφιάς.  Κοπέλες από 16 έως 26 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον 41ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και να διεκδικήσουν τους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2020!

Την προετοιμασία των φιναλίστ θα αναλάβει και φέτος η Cristi Academy

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο 2810-334506.

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/

Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/