Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας αξίζουν μια ευκαιρία στον χώρο της εργασίας

12:57 μ.μ. - Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021
12:06 μ.μ. - Τρί, 08/57/2021
Image: Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας αξίζουν μια ευκαιρία στον χώρο της εργασίας

Με χαρά και υπευθυνότητα εργάστηκαν σε καφετέρια της πόλης - Γ. Παναγιωτίδου και Β. Πλεξουσάκης μιλούν στον Ηχώ 99,8

Για άλλη μια φορά, οι επιχειρήσεις της Ιεράπετρας «αγκάλιασαν» τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ιεράπετρας.

hxonews

Πιο συγκεκριμένα η καφετέρια «Απέριττον» φιλοξένησε τους τελειόφοιτους μαθητές του Εργαστηρίου Τουριστικών Επαγγελμάτων για να γνωρίσουν το εργασιακό πλαίσιο και τις απαιτήσεις του χώρου και για 11/2 ώρα υπήρξαν βοηθοί των εργαζομένων.

hxonews

Το προσωπικό, δίνοντας ισότιμο ρόλο στους μαθητές, εργάστηκε με εκπληκτική αρμονία και συνεργασία μαζί τους, αναβιώνοντας το όνειρο ότι υπάρχει μια θέση γι αυτά ανάμεσά μας και μπορούν να δοθούν ευκαιρίες ζωής και συνεργασίας.

hxonews

Τα χαμόγελα των μαθητών ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά από την συνεργασία αυτή και ένα «ευχαριστώ» φαντάζει λίγο μπροστά στην προσωπική ικανοποίηση που εισέπραξαν.

hxonews

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από ψυχής την διεύθυνση και το προσωπικό του «Απέριττον» Καφέ για την ξεχωριστή συνεργασία τους. Απέδειξαν έμπρακτα ότι αφήνοντας χώρο στα άτομα με ιδιαιτερότητες γύρω μας, μπορούν να σταθούν άξια και να προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στην κοινωνία.

hxonews

Ευχόμαστε στο μέλλον το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις.

Ο Διευθυντής

Εμμανουήλ Χριστοδουλάκης

hxonews
hxonews

Η καθηγήτρια κα Γιώτα Παναγιωτίδου και ο υπεύθυνος του Απέριττον καφέ κ. Βαγγέλης Πλεξουσάκης μίλησαν στον Ηχώ 99,8 μεταφέροντας το πως κάθε πλευρά βίωσε αυτή την εποικοδομητική συνεργασία στέλνοντας παράλληλα μηνύματα για το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά αυτά να αγκαλιαστούν από την κοινωνία ως ενεργά μέλη που μπορούν να εργαστούν και να προσφέρουν, αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία.