Οι Γεραπετρίτες μαθητές που ξεχώρισαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών "Ο Ευκλείδης"

12:01 μ.μ. - Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024
12:02 μ.μ. - Πέμ, 08/01/2024
Image: Οι Γεραπετρίτες μαθητές που ξεχώρισαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών "Ο Ευκλείδης"

Θα διαγωνιστούν στην Εθνική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την εξαιρετική επίδοση των μαθητών/τριών μας στον πρόσφατο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ο Ευκλείδης». Ο διαγωνισμός αυτός, που θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρισμένα γεγονότα στον τομέα των μαθηματικών, απευθύνθηκε σε μαθητές από όλη τη χώρα για να αναδείξουν τις γνώσεις τους και τις δεξιότητές τους σε ένα πνεύμα αμοιβαίου ανταγωνισμού.

Οι μαθητές/τριες αξίζουν τον θαυμασμό μας για την αφοσίωσή τους και την προσπάθειά τους να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Το επίτευγμά τους είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και αγάπης για τα μαθηματικά. Ταυτόχρονα, η επιτυχία τους αντιπροσωπεύει τον κόπο και την προσπάθεια των εκπαιδευτικών μας και τη στήριξη των γονέων τους.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η εμπειρία θα τους ενισχύσει και θα τους εμπνεύσει να συνεχίσουν να αναπτύσσονται στον τομέα των μαθηματικών και σε άλλους τομείς της γνώσης. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς μας για την αφοσίωσή τους στην εκπαίδευση και την καθοδήγηση των μαθητών μας.

Οι μαθητές/τριες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν σε αυτή την διαγωνιστική περίοδο και θα διαγωνιστούν στην Εθνική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» που θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024, είναι:

hxonews

Από την Διοικούσα Επιτροπή Του Παραρτήματος Λασιθίου

Της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας