Οι επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ιεράπετρας

12:54 μ.μ. - Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024
12:07 μ.μ. - Δευ, 29/54/2024
Image: Οι επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024 του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ιεράπετρας

Δείτε αναλυτικά

Η Διευθύντρια κ. Ξομπλαράκη Δέσποινα και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ιεράπετρας θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τους μαθητές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι ίδιοι πρωτίστως το πίστεψαν, προσπάθησαν, επέμειναν, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και τα κατάφεραν. Τους ευχόμαστε καλές σπουδές και πάντα να επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτούς.

Για όσους πάλι δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους φέτος, θέλουμε να πούμε ότι η προσπάθειά τους δεν πήγε χαμένη. Συνεχίστε να επιδιώκετε τους στόχους σας με επιμονή και αποφασιστικότητα. Η επιτυχία έρχεται μέσα από τη συνεχή προσπάθεια και την πίστη στον εαυτό σας.

Άγκο Ίγκλι

Ονομάζομαι Άγκο Ίγκλι. Είμαι 46 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ένα αγόρι 13 ετών και ένα κορίτσι 8 ετών. Κατάγομαι από την Αλβανία, αλλά μένω στην Κρήτη 28 χρόνια και εργάζομαι στην περιοχή της Ιεράπετρας στον τομέα του τουρισμού εδώ και δύο χρόνια.

Στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας ήρθα για να τελειώσω το Λύκειο και να πάρω το απολυτήριο, ώστε να ανταποκριθώ στις δυσκολίες που είχα να αντιμετωπίσω στον εργασιακό τομέα. Οι δυσκολίες ήταν αρκετές, γιατί έπρεπε να μάθω την ελληνική γλώσσα αρκετά καλά για να ανταποκριθώ στα μαθήματα του σχολείου. Με τη βοήθεια των καθηγητών μου, τόσο στα μαθήματα γενικής παιδείας όσο και στο τμήμα υποδοχής, κατάφερα να μάθω την ελληνική γλώσσα. Μου άρεσαν πολύ τα Μαθηματικά και τα μαθήματα του τομέα της Ηλεκτρολογίας. Βάζοντας στόχο από την αρχή, κατάφερα να περάσω στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. στα Χανιά.

Θα ήθελα να απευθυνθώ σε όλους όσοι θέλουν να έρθουν να τελειώσουν το Λύκειο. Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας έχει τις δυνατότητες να σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας. Στο σχολείο μου άρεσε ο τρόπος διδασκαλίας από τους καθηγητές που προσπαθούσαν να μας βοηθήσουν με κάθε τρόπο και να μας δώσουν κουράγιο. Πίστεψαν σε εμάς και μας βοήθησαν να επιτύχουμε το στόχο μας. Με την αποφασιστικότητά μου να δώσω το εκατό τοις εκατό του εαυτού μου και τη μεγάλη υποστήριξη από τους καθηγητές μου, πέτυχα το στόχο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου για την υποστήριξη στον δύσκολο αγώνα, τους φίλους μου και τους αρωγούς καθηγητές μου, τον κ. Διακάκη Γιώργο και τον κ. Κοντοπόδη Μιχάλη, που πίστεψαν σε εμένα.

Νεοφώτιστος Πέτρος

Ονομάζομαι Πέτρος Νεοφώτιστος. Είμαι 47 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά 15 και 13 ετών. Επαγγελματικά, δραστηριοποιούμαι στον τομέα των επιχειρήσεων στην Ιεράπετρα.

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας μου έδωσε εφόδια και αναμνήσεις που θα εκτιμώ για πάντα. Με την παρότρυνση των καθηγητών μου και τη στήριξη της οικογένειάς μου αποφάσισα να δώσω Πανελλήνιες Εξετάσεις. Πέρασα στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. στον Άγιο Νικόλαο, που ήταν και η πρώτη επιλογή μου. Είναι ένα τμήμα δομημένο στις σημερινές ανάγκες της αγοράς που συνδυάζει διοίκηση, πληροφορική, οικονομία και μάρκετινγκ.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια και από καρδιάς τη Διεύθυνση (προηγούμενη και νυν) και τους καθηγητές μου για την ευσυνειδησία, το ειλικρινές ενδιαφέρον και τη στήριξή τους. Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον καθηγητή μου Οικονομίας, τον κ. Περάκη Γιώργο, για την αμέριστη στήριξη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, την καθοδήγηση και την πίστη του σε μένα.

Αναστασίου Ευαγγελή

Ονομάζομαι Αναστασίου Ευαγγελή είμαι 53 ετών διαζευγμένη έχω 2 κόρες 33 κ 30 ετών και τρία εγγόνια. Εργάζομαι στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας ως επικουρικό προσωπικό.

Ένα όνειρο και απωθημένο ήταν να τελειώσω το λύκειο το οποίο είχα αφήσει στην μέση. Είχα την ευκαιρία να φοιτήσω στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας και να τελειώσω με άριστα το τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης. Στην πορεία και με την παρότρυνση του καθηγητή του τμήματος οικονομίας, αποφάσισα να πάρω μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις θέτοντας στόχο κάποια ανώτερη σχολή, έτσι κατάφερα να μπω στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Τρίπολη.

Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτό που ήθελα είναι γεγονός. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Πέτυχα αυτό που ο καθηγητής του τμήματος οικονομίας κύριος Περάκης Γιώργος πίστευε ότι μπορούσα, ο ζήλος και η αγάπη για την δουλειά που κάνει, η πίστη του στις δυνατότητες μου και η εμψύχωση είχαν αποτέλεσμα. Ευχαριστώ επίσης όλους τους καθηγητές μου για την άψογη συνεργασία για την δουλειά που κάνανε την στήριξη τους και την βοήθεια τους σ' αυτά τα τρία χρόνια τις φοίτησης μου στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας.

Χατζάκη Μαρία

Ονομάζομαι Χατζάκη Μαρία, είμαι 38 ετών, παντρεμένη με τέσσερα παιδιά από 10 έως 18 ετών. Ζω στους Μεσελέρους με την οικογένειά μου και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την οικογενειακή επιχείρηση των γονιών μου. Εργάζομαι στο Δήμο Ιεράπετρας εδώ και 5 χρόνια.

Στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας πήγα για να αποκτήσω το απολυτήριο Λυκείου, αλλά επιθυμούσα πάντα κάτι καλύτερο, έτσι αποφάσισα να δώσω Πανελλήνιες Εξετάσεις. Με προσήλωση στο στόχο και με πολλή προσπάθεια, κατάφερα να εισαχθώ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης στο Ρέθυμνο.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου, ιδιαίτερα στον κ. Περάκη που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας.

Θα ήθελα να αναφέρω ακόμα, προς εκείνους που θα ήθελαν να έρθουν να τελειώσουν το Λύκειο, ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, όποια ηλικία κι αν έχουμε και παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας.

Σιγανού Θεοδώρα

Ονομάζομαι Σιγανού Θεοδώρα, είμαι 52 ετών, παντρεμένη με 3 παιδιά και κατάγομαι από τον Άγιο Νικόλαο. Εργάζομαι στο Δήμο Αγίου Νικολάου σε παιδικό σταθμό εδώ και 15 χρόνια.

Στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ιεράπετρας ήρθα για να αποκτήσω το απολυτήριο Λυκείου. Η επιμονή των καθηγητών μου με οδήγησε να δοκιμάσω να δώσω Πανελλήνιες Εξετάσεις, κι έτσι κατάφερα να περάσω στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης στο Ρέθυμνο.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου.