Οι αστυνομικοί Λασιθίου και Ηρακλείου έπαιξαν στον τελικό και για τους σεισμόπληκτους

8:43 π.μ. - Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021
08:10 π.μ. - Τρί, 05/43/2021
Image: Οι αστυνομικοί Λασιθίου και Ηρακλείου έπαιξαν στον τελικό και για τους σεισμόπληκτους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/09/2021 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου (Γήπεδο Α.Ο.Α.Ν.), ο τελικός του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Αστυνομικών Ελλάδος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/09/2021 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου (Γήπεδο Α.Ο.Α.Ν.), ο τελικός του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Αστυνομικών Ελλάδος μεταξύ των ομάδων της Δ.Α. Λασιθίου και Δ.Α. Ηρακλείου, όπου επικράτησε η ομάδα των αστυνομικών του Ηρακλείου με σκορ 1-4. Στη διάρκεια του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη για τους σεισμόπληκτους.

hxonews

Η ομάδα του Ηρακλείου

hxonews

Η ομάδα του Λασιθίου

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου αναφέρονται:

Το παρόν στις κερκίδες έδωσαν εκ μέρους του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Α/Δ κ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ Εμμανουήλ, εκ μέρους του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου ο Σεβασμιότατος κ. ΤΖΑΒΛΑΣ, ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου και πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. κ. ΑΛΕΞΑΚΗΣ Χαρίλαος, ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ Θωμάς, ο Αντιδήμαρχος Μίνωα-Πεδιάδος κ. ΖΑΜΠΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ,  ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ Γεώργιος και το μέλος του Δ.Σ. κ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κ. ΠΙΚΡΑΚΗΣ Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος του παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ και εκ μέρους του μέγα χορηγού του αγώνα, της εταιρίας «MIRUM», η κυρία Έλενα ΙΒΑΝΣΚΟ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας: τα «Σούπερ Μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ», το ξενοδοχείο «Saint Nicolas bay»,  τα «ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου», την  «DERMITZAKIS Fresh and Frozen Foods», την «ALGIDA» και το «The Sand Villas» για την πολύτιμη στήριξή τους.

hxonews

Πιο πολύ όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών προς στήριξη των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας. Αποδείξαμε ακόμα μια φορά ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους δυσκολία και να αναδείξουμε πραγματικό νικητή του αγώνα την αλληλεγγύη!