Ογδοντάχρονος ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια με δέλεαρ 5 ευρώ

8:21 π.μ. - Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019
08:12 π.μ. - Τετ, 04/21/2019
Image: Ογδοντάχρονος ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια με δέλεαρ 5 ευρώ

Ογδοντάχρονος στην Πάτρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών και καταβολή προστίμου 1500 ευρώ επειδή ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια, στα οποία προσέφερε ως δέλεαρ χρηματική αμοιβή πέντε ευρώ

Ογδοντάχρονος καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και παράνομη οπλοκατοχή.
 
Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματικό πρόστιμο 1500 ευρώ καθώς το 2015 είχε συλληφθεί σε παράδρομο του Δασυλλίου Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.
 
Κορίτσια ηλικίας 10 και 11 ετών
 
Οι αστυνομικοί εντόπισαν, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους, τον άνδρα να ασελγεί μέσα στο αυτοκίνητό του σε δυο ανήλικες ημεδαπές Ρομά 10 και 11 ετών. Τόσο ο ηλικιωμένος όσο και τα κοριτσάκια ήταν σε ημίγυμνη κατάσταση.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών και αυτοσχέδιο ξύλινο γκλοπ 39 εκατοστών.
 
Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, ο ηλικιωμένος είχε επιβιβάσει τις ανήλικες στο όχημά του, δελεάζοντας τις με το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ.
 
Με τις κατηγορίες της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου είχαν διωχθεί και οι γονείς των κοριτσιών.
 
Πηγή: thebest.gr