Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Γουλιδάκης για την συμπόρευση του με τον Α.Πανταζή

8:41 μ.μ. - Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023
08:07 μ.μ. - Δευ, 10/41/2023
Image: Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Γουλιδάκης για την συμπόρευση του με τον Α.Πανταζή

Η κίνηση μας χαιρετίζει και καλωσορίζει την σπουδαία και ταυτόχρονα γενναία απόφαση της Δημοτικής παράταξης ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ να συμπλεύσει και να αγωνιστεί μαζί μας στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η Δημοτική μας κίνηση από τα πρώιμα  στάδια της οργάνωσης της, εχει ως ένα από τους βασικούς της στόχους να ενώσει υγιείς και δημοκρατικές δυνάμεις,  που έχουν δώσει απτά δείγματα γραφής στην κατεύθυνση της ενεργής συμμετοχής στα κοινά πράγματα, με στόχο την ανάδειξη κ επίλυση ζητημάτων που αγγίζουν την ζωή και της ανάγκες των δημοτών του Δήμου Ιεράπετρας και των επισκεπτών του.

Η παράταξη ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, με συνέπεια σοβαρότητα και αγωνιστικότητα, άσκησε  επιμελώς και σε συνεχή βάση σε όλους τους τομείς  αρμοδιοτήτων του ΔΗΜΟΥ, τα καθήκοντα που οι δημότες του Δήμου ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, της είχαν αναθέσει με την ψήφο τους.

Δεν σιώπησαν και δεν χάθηκαν. 

Η πολύτιμη εμπειρία των μελών της παράταξης αυτής,  είναι ισχυρό έρεισμα στη διερεύνηση των παραμέτρων που απαιτούνται για την επίλυση κάθε επικείμενου ζητήματος  που αφορά τον ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και με την σύνθεση του νεου μας σχήματος θα δωσει ισχυρή επιτάχυνση σε ολες τις επιμέρους  δράσεις της κίνησης μας.

Η γενναιότητα  της απόφασης, χαρακτηρίζει τον επικεφαλής της παρατάξεως αλλα και όλα τα μελη που συμμετέχουν σ αυτην.

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ στην απόφαση του αυτή, που χαρακτηρίζεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης, άφησε πίσω του προσωπικές φιλοδοξίες και ατομικισμούς, δίνοντας ισχυρό παράδειγμα για μίμηση,  απέναντι στον αυταρχισμό και την αλαζονεία, που κυριαρχούν στη παρούσα δημοτική αρχή. 

Η ευθύνη πλέον είναι κοινή για όλα τα μελη της δημοτικής μας κίνησης, όπως αυτή θα εκφραστεί σε πολύ σύντομο χρόνο.

Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις παρακαταθήκες που θα μας παραδώσουν.

Διερευνούμε , συνθέτουμε και ενώνουμε,  αλλά και ενωνόμαστε με όλο και περισσότερες δυνάμεις που επιθυμούν και στοχεύουν στον μετασχηματισμό του ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ του δήμου της ζωής και της καρδιάς μας , σ ένα σύγχρονο Δήμο με  ανοικτές πόρτες, δίπλα στους δημότες, απέναντι στα προβλήματα των πολιτών και τις ανάγκες της κοινωνίας μας.

Με αυτά τα λίγα λόγια,  σας καλωσορίζω στην κίνηση μας και εύχομαι σε όλους, καλή δύναμη και συνέχεια στον  κοινό  και  απαιτητικό στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Γιάννης Γουλιδάκης 

Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ιεράπετρας