Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Η. Νταραράς με τον συνδυασμό του Α. Πετρά, στον Ηχώ 99,8

1:12 μ.μ. - Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
01:05 μ.μ. - Πέμ, 23/12/2019
Image: Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Η. Νταραράς με τον συνδυασμό του Α. Πετρά, στον Ηχώ 99,8

Οι προτάσεις του συνδυασμού «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» για πολιτική προστασία και ασφάλεια

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Η. Νταραράς με τον συνδυασμό «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο»  με επικεφαλής τον Α. Πετρά, μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την υποψηφιότητά του , τονίζοντας αρχικά ότι οι ενεργοί δημότες είναι ενήμεροι για τις γενικές αρχές του κάθε συνδυασμού και τις δυνατότητες των ανθρώπων που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια και τους επικεφαλής.

Από την πλευράς τους έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα που θα είναι η βάση τους για την επόμενη μέρα. Στις προτεραιότητες τους  είναι η καθημερινότητα με την ευρεία έννοια, από το νερό στη βρύση μέχρι τη λακκούβα στο δρόμο, την καθαριότητα. Και βασικός στόχος να γίνει η Ιεράπετρα μαζί με τα  χωριά ¨Δήμος πρότυπο¨.

Ο ίδιος συμμετέχοντας στην ομάδα του συνδυασμού που ασχολήθηκε με την πολιτική προστασία και την ασφάλεια ανέλυσε  τις προτάσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, σύσταση  επιτροπής οδικής ασφάλειας Ειδικότερα για την πολιτική προστασία θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια και στην πρόληψη καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι πιο έντονα τα τελευταία χρόνια και είναι χρήσιμη και αναγκαία η συνεργασία του Δήμου με την Πυροσβεστική και τις λοιπές  αρμόδιες υπηρεσίες . 


Ακολουθεί συνέντευξη κ. Νταραρά: