Ο Τσίπρας με φανέλα «Αντετοκούνμπο» της Εθνικής Ελλάδας καταγγέλλει τον ρατσισμό (Photo)

5:45 μ.μ. - Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
05:11 μ.μ. - Πέμ, 15/45/2018
Image: Ο Τσίπρας με φανέλα «Αντετοκούνμπο» της Εθνικής Ελλάδας καταγγέλλει τον ρατσισμό (Photo)

Σαφές μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μετά το παραλήρημα ρατσισμού με αφορμή τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός φοράει φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με το όνομα «ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ» και αναφέρει: «Καμία ανοχή στον ρατσισμό και το μίσος».
 
«Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram o Αλέξης Τσίπρας.
 
Να σημειωθεί πως πάνω στην φανέλα ο πρωθυπουργός έχει «tagάρει» και τα τέσσερα αδέλφια:
 
thanasis_ante43
 
giannis_an34
 
kostas_ante13
 
alex_ante29



Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Τι έγραψε για την ρατσιστική επίθεση στον αδελφό του Θανάση (Photo)

 
Πρόκειται για το κείμενο του αδελφού(Γιάννη) προς αδελφό(Θανάση) που είναι τελικά ένα μανιφέστο ενάντια σε κάθε "ελληναρά" και κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.
 
Διαβάστε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:
 
Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες. Αλλά είμαι σίγουρος άμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό - ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα.
 
Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με υπερηφάνεια και ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα.
 
Είμαι πάρα πολύ λυπημένος και απογητευμένος. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για τη χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέλφια μου είμαστε Ελληνονιγηριανοί και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την πατρίδα μας.
 
πηγή documentonews.gr