Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας για τις εσωκομματικές εκλογές

3:26 μ.μ. - Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022
03:05 μ.μ. - Πέμ, 19/26/2022
Image: Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιεράπετρας για τις εσωκομματικές εκλογές

Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος από την περιφέρεια Κρήτης

Μια πρωτόγνωρη και καινοτόμα ανοιχτή εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έφτασε στο τέλος της με απόλυτη επιτυχία. Η μαζική συμμετοχή παλαιών και νέων μελών στις εκλογικές διαδικασίες έστειλε το ισχυρό μήνυμα της πολιτικής αλλαγής. Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιεράπετρας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλες και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών του κόμματος την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμο Ιεράπετρας για την παραχώρηση της αίθουσας "Μελινάκι", ευχαριστούμε όλα τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών που δούλεψαν για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών, ευχαριστούμε τα μέλη μας που ήρθαν και ψήφισαν για Πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τους δεκάδες συμπολίτες μας που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα ήρθαν ψήφισαν και γράφτηκαν μέλη του κόμματος. Η μαζική συμμετοχή τους, έστειλε σαφές ισχυρό και αποφασιστικό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε. Το πρώτο βήμα έγινε στις 15 Μαΐου. Συνεχίζουμε παλιά και νέα μέλη όλοι μαζί για την ολοκλήρωση της πολιτικής αλλαγής στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν με στόχο την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μετά την πλήρη ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων όλων των εκλογικών τμημάτων που έχει στη διάθεση της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και εφαρμόζοντας τις ποσοστώσεις που προβλέπει ο εκλογικός κανονισμός που εγκρίθηκε στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη νέα Κεντρική Επιτροπή από την περιφέρεια Κρήτης εκλέγονται οι ακόλουθοι:

1.ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 2.ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ 3.ΣΜΠΩΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 4.ΒΑΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5.ΣΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6.ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 7.ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 9.ΜΑΚΡΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ 8.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ 10.ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ ΒΑΛΙΑ 11.ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 12.ΣΜΥΡΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 13.ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 14.ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 15.ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ 16.ΨΑΡΡΑ ΣΤΕΛΛΑ