Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων που θα γίνει τη Δευτέρα

11:02 π.μ. - Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022
11:09 π.μ. - Παρ, 02/02/2022
Image: Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας στηρίζει την κινητοποίηση των εργαζομένων που θα γίνει τη Δευτέρα

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του συλλόγου

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Ή ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ;

Ούτε η υποστελέχωση, ούτε οι προκλητικές αποφάσεις του Υπουργείου και της Ενιαίας Διοίκησης για τις παντελώς άδικες εις βάρος μας προκηρύξεις θέσεων, ούτε η δυσλειτουργία του Νοσοκομείου, ούτε η πρωτόγνωρη και σκανδαλώδης συμπεριφορά του Αναπληρωτή Διοικητή που οδηγεί γιατρούς και άλλους εργαζόμενους σε παραιτήσεις, δεν εισακούονται. Σε αυτό προσθέστε και την ύπουλη υποκλοπή γιατρών μας από το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Και αναλογιστείτε τις συνέπειες.

Το Νοσοκομείο δεν σώζεται παρά μόνον με ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων μας καλεί όλους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Τη Δευτέρα 5/9/22 στις 11 το πρωί. Εκφράζει φόβο και απόγνωση για το μέλλον του Νοσοκομείου. Μετά τον εξαναγκασμό σε επιπρόσθετες παραιτήσεις των δύο ακτινολόγων μας και την αδυναμία του ενός που παραμένει για να ανταποκριθεί και που θα εξαναγκαστεί να παραιτηθεί και αυτός, το Ακτινολογικό Τμήμα κλείνει, με τραγικές συνέπειες σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου. Και πόσοι άλλοι κοιτούν την εξώπορτα με την αγενή και προσβλητική συμπεριφορά του Αναπληρωτή Διοικητή. Και ποιος πείθεται ότι όλα αυτά δεν αποτελούν κυβερνητική στρατηγική για την προοδευτική υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας και την μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας; Με υπάκουους και πειθήνιους την 7η ΥΠΕ, την Ενιαία Διοίκηση και τον Αναπληρωτή Διοικητή.

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ

  • Για να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι το Νοσοκομείο μας όχι μόνο θα παραμείνει  ανοιχτό αλλά και θα αναβαθμιστεί.
  • Για να εκφράσουμε την αντίθεση μας σε ότι σχεδιάζουν εις βάρος μας χωρίς εμάς.
  • Για να εκφράσουμε το θυμό και την αγωνία μας και να τους κάνουμε να νιώσουν ότι κακώς πόνταραν στην απάθεια από τον λαό μας και εσφαλμένα την προσδοκούσαν, με την  μεθοδευμένη και προοδευτική υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/9/ στις 11.ΟΟ Στην είσοδο του Νοσοκομείου

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. Για το πρώτο βήμα. Και ξεκινάμε για αγώνες επιβίωσης του τόπου μας. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια ούτε αναμονής ούτε υπομονής.

Για το Δ.Σ

Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ο Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας

Ανδρέας Μαμαντόπουλος                          Πόπη Δασκαλάκη