Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας συγχαίρει τους εθελοντές του Ierapetra United

8:58 π.μ. - Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016
08:12 π.μ. - Τρί, 20/58/2016
Image: Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας συγχαίρει τους εθελοντές του Ierapetra United

Επιτυχημένη η δράση για την αγορά κινητής Υγειονομικής Μονάδας

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το βράδυ έγινε η εκδήλωση για την αγορά κινητής Υγειονομικής Μονάδας, που διοργανώθηκε από την εθελοντική ομάδα Ierapetra United. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Αντώνιος Πετράς, ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Χαράλαμπος Κανάκης, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας Ιεράπετρας κ. Γεώργιος Αγγελάκης, εκπρόσωποι του τοπικού Ερυθρού Σταυρού,  καθώς  και πλήθος κόσμου.
Επισημαίνουμε ότι είναι η δεύτερη επιτυχημένη δράση φέτος για το συγκεκριμένο ιερό αυτό σκοπό, που από ότι φαίνεται υλοποιείται . 


 
Ως Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας συγχαίρουμε όλους τους εθελοντές του Ierapetra United, που για άλλη μια φορά συνδράμουν  και συμπαραστέκονται στην προσπάθεια  για την υλοποίηση του όμορφου αυτού κοινωνικού σκοπού, τους καλλιτέχνες Αντώνη Μαρτσάκη, Νίκο και Γιώργο Στρατάκη, Μανώλη Παπαδάκη και τα συγκροτήματά τους, τη σχολή χορών της Σοφίας Μανδουράρη, καθώς και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε και συνέβαλε  με την παρουσία του στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής. 
Ευχόμαστε παρόμοιες δράσεις να συνεχίζουν να πραγματοποιούνται για το κοινό καλό και όφελος.
 
                                                       
Για το   Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας
Ανδρέας Μαμαντόπουλος                             Χαράλαμπος  Κανάκης