Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο

12:52 π.μ. - Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019
12:02 π.μ. - Σάβ, 16/52/2019
Image: Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας επισκεφθήκαμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου

Θεωρήσαμε σκόπιμο να ενημερώσουμε διεξοδικά για το έργο του Συλλόγου καθώς και για τους επόμενους στόχους.  
 
Επισημάναμε την καλή συνεργασία με τον Αν/τη Διοικητή Γιώργο Αρακαδάκηκαθώς και όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του Νοσοκομείου . Τονίσαμε ότι μετά  τις επιτυχημένες δράσεις του ραδιομαραθωνίου και της μουσικής βραδιάς, με τη δυναμική συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας , των φίλων του Συλλόγου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , καταφέραμε να παραδώσουμε στο Νοσοκομείο όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό της ενδοσκοπικής μονάδας.  Με την επισκευή και του θερμικού απολυμαντή την ερχόμενη εβδομάδα υλοποιούμε το μεγαλύτερο στόχο μας. Οι αγώνες του κόσμου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ιεράπετρας απέδωσαν καρπούς, πέρασε έτσι το μήνυμα της κοινωνίας για ένα κανονικό Νοσοκομείο και οι θετικές εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση είναι πλέον ένα σημαντικό γεγονός για το 2019.  
 
Ως Σύλλογος επιμένουμε στη συνέχιση των προσπαθειών μας για μεγαλύτερη ενίσχυση του Νοσοκομείου μας με ανακαίνιση κάποιων χώρων του και κάλυψη και άλλων ιεραρχημένων αναγκών, πάντα σε συνεργασία με τη Διοίκηση και τα θεσμοθετημένα όργανά του. Σύντομα θα παραδοθεί και ο αρθροσκοπικός πύργος, που πετύχαμε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης μέσω της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.
 
Επίσης σε συνεργασία με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου έχουμε ήδη αποφασίσει  τη διοργάνωση σεμιναρίου, από καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου για όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας με θέμα: «Βασικές δεξιότητες καθημερινών θεμάτων σχέσεων και επικοινωνίας με ασθενείς και συνοδούς».
 
«Ο Σεβασμιότατος ευχαρίστησε εγκάρδια τη διοίκηση του συλλόγου για την λεπτομερή ενημέρωση και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις αξιέπαινες δράσεις του Συλλόγου, που γίνονται  σε συνεργασία με τη διοίκηση του ιδρύματος και τους λοιπούς φορείς, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την επαρκή στελέχωση, τον πλήρη εξοπλισμό και την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου της πόλης».
 
Ως  Δ.Σ. ευχαριστούμε θερμά το Σεβασμιότατο για τη συνεργασία και γενικά για το ειλικρινές ενδιαφέρον με το αγκάλιασμα κάθε δράσης μας .
 
Για  το Διοικητικό Συμβούλιο
 
Η Αντιπρόεδρος                                                  Ο Γραμματέας
 
Πόπη Δασκαλάκη                                        Χαράλαμπος Κανάκης