Ο σοβαρός τραυματισμός επισκίασε τους πανηγυρισμούς

12:30 μ.μ. - Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018
12:10 μ.μ. - Σάβ, 06/30/2018
Image: Ο σοβαρός τραυματισμός επισκίασε τους πανηγυρισμούς

Ο ΟΦΙ κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών (2-0 τη Νίκη Βόλου), όμως η χαρά των ανθρώπων της Ιεράπετρας επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Καραγιάννη

Ο ΟΦΙ κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών (2-0 τη Νίκη Βόλου), όμως η χαρά των ανθρώπων της Ιεράπετρας επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Καραγιάννη - στήριξη μέσω... ανανέωσης συμβολαίου από την διοίκηση της κρητικής ομάδας
 
Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο της Ιεράπετρας, καθώς πανηγυρίζει από χθες κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών για πρώτη φορά στην ιστορία του.
 
Όμως, η χαρά για την κατάκτηση του Κυπέλλου, μετριάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό (κάταγμα περόνης) του Ηλία Καραγιάννη, μόλις στο 2ο λεπτό του τελικού. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί (Κυριακή). Το βράδυ του Σαββάτου τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, αρκετοί συμπαίκτες του αλλά και μέλη της διοίκησης της ομάδας.
 
Μάλιστα, η διοίκηση του ΟΦΙ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, μια κίνηση στήριξης και ανθρωπιάς!
 
 
capitano.gr