Ο Σεβ. κ. Κύριλλος στη «Γιορτή Βιβλίου» της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας

8:47 π.μ. - Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017
08:04 π.μ. - Δευ, 24/47/2017
Image: Ο Σεβ. κ. Κύριλλος  στη «Γιορτή Βιβλίου» της Μορφωτικής Στέγης Ιεράπετρας

Αμέσως μετά την πανήγυρη του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος

Συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Πορφύριο Αγγελάκη και τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Α΄ Περιφερείας Αιδεσιμολ. Οικονόμο π. Αθανάσιο Ταρλαντέζο και Β΄ Περιφερείας Πρωτ. Σάββα Λιναρδάκη, επισκέφθηκε τη «Γιορτή Βιβλίου» στην Δημοτική βιβλιοθήκη Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκι».
Τον Σεβ. κ. Κύριλλο υποδέχθηκαν η Πρόεδρος της Μορφωτικής Στέγης κ. Γεωργία Μετινίδου-Μαρκοπούλου, η Αντιπρόεδρος κ. Κρυσταλία Πλακαντωνάκη-Διακάκη, Αντιπρόεδρος, η κ. Πέπυ Χαροκοπάκη-Μεντζάκη, η κ. Καλλιόπη Δερμιτζάκη-Λιναρδάκη, η υπεύθυνη Βιβλιοθήκης κ. Μαρία Αγιασοφίτη και άλλα μέλη της Μορφωτικής Στέγης, καθώς και το προσωπικό της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ παρών ήταν και ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικ. Χριστοφακάκης. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την έκθεση των συλλεκτικών βιβλίων που εκτίθενται από 23 έως 27 Απριλίου στη βιβλιοθήκη «Μαρία Λιουδάκι» με πρωτοβουλία της Μορφωτικής Στέγης και να ξεφυλλίσει μερικά από τα σπάνια βιβλία που φυλάσσονται στη βιβλιοθήκη, προτείνοντας την ψηφιοποίηση όλων των σελίδων των σημαντικότερων από αυτά.

 
Τέλος ο Σεβ. κ. Κύριλλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο εορταστικό τετραήμερο για το βιβλίο που διοργανώνει η Μορφωτική Στέγη σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου.