Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά

11:57 π.μ. - Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
11:10 π.μ. - Δευ, 25/57/2021
Image: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά

Ο πολιτικός κόσμος συγκλονισμένος αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό κόσμο με συντρόφους και πολιτικούς αντιπάλους να στέλνουν τα μηνύματά τους. Η Φώφη Γεννηματά έχασε τη μάχη με τον καρκίνο φεύγοντας από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών.

«Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης», ανέφερε σε δήλωσή της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

«Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας», αναφέρει η κ. Σακελλαρόπουλου.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους. Ο πόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και δικός μας», κατέληξε χαρακτηριστικά.

«Η είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά μας συγκλόνισε όλους. Ηταν μια σπουδαία οιλιτικός και μια σπουδαία γυναίκα. Με πίστη στη δημοκρατιά. Μια γυναίκα που πάλεψε για τις αξίες και τα πιστεύω της. Έκφραζουμε τη θλίψη και την οδυνη μας», δήλωσε πριν από λίγο ο κυνερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Δυστυχώς πριν από λίγο απεβίωσε η Φώφη Γεννηματά μαχόμενη γενναία κατά της ασθένειας της. Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια της», έγραψε ο κ. Πλεύρης.

Με ανάρτηση του στο twitter εξέφρασε τη θλίψη του και ο Ανδρέας Λοβέρδος για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. «Δεν βρίσκω λέξεις να εκφράσω τον σπαραγμό μου. Αντίο Φώφη μας!», ήταν η ανάρτηση του.

in.gr