«Ο Πέτρος Βουζουνεράκης θα καμαρώνει»

3:02 μ.μ. - Τρίτη, 16 Απριλίου 2019
03:04 μ.μ. - Τρί, 16/02/2019
Image: «Ο Πέτρος Βουζουνεράκης θα καμαρώνει»

Η συγκινητική ανακοίνωση της ΕΠΣ Λασιθίου για τα συγχαρητήρια στον ΟΦ Ιεράπετρας

Συνδέοντας τον θρύλο Πέτρο Βουζουνεράκη με την άνοδο του ΟΦ Ιεράπετρας, σύμφωνα με το neakriti.gr, η ΕΠΣ Λασιθίου εξέφρασε τα συγχαρητήριά της προς τον ΟΦΙ για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
 
«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου εκφράζει σε εσάς στα μέλη της Διοίκησής σας, στους προπονητές τους ποδοσφαιριστές και στους ηρωικούς φιλάθλους του Σωματείου σας τα ολόψυχα και ολόθερμα συγχαρητήρια του για την πανάξια κατάκτηση του επίζηλου τροπαίου του Πρωταθλητή Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2018-2019.
 
Η κατάκτηση του τίτλου αυτού έκαμε για μια ακόμη φορά περήφανη την λεβεντογέννα «ΚΡΗΤΗ» δείχνοντας προς όλη την Ελλάδα ότι το «ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολύ ψηλά.
 
Ο αείμνηστος ποδοσφαιριστής «ΠΕΤΡΟΣ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗΣ» και σημαία του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ του Ο.Φ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και του Π.Α.Ο.Κ. θα καμαρώνει για μια ακόμη φορά από τους ουρανούς πού βρίσκεται όπως και εμείς για το ιστορικό Σωματείο του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ πού τόσα πολλά έχει προσφέρει τόσο στο Κρητικό όσο και στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
 
Η επιτυχία αυτή του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ αποκτά μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα καθώς η ποδοσφαιρική περίοδος 2018-2019 θα αποτελεί πάντοτε ορόσημο στην ιστορία του Σωματείου και θα γραφεί με χρυσά γράμματα με την άνοδό του στην Β΄ Εθνική Κατηγορία καθώς και με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.
 
Το έτος 2019 στην 49χρονη ιστορία του Σωματείου σας θα μείνει ανεξίτηλα γραμμένο για τις μεγάλες επιτυχίες πού πετύχατε.
 
Όλους εσάς πού συντελέσατε στην νέα μεγάλη επιτυχία του «ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» και πού μας κάνατε υπερήφανους για άλλη μια φορά ακόμη σας ευχαριστούμε σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε νέες μεγάλες επιτυχίες στη συνέχεια".