Ο Περιφερειάρχης επιθεώρησε τις εργασίες ανακαίνισης του Γηροκομείου Ιεράπετρας

8:12 π.μ. - Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
08:02 π.μ. - Τετ, 26/12/2020
Image: Ο Περιφερειάρχης επιθεώρησε τις εργασίες ανακαίνισης του Γηροκομείου Ιεράπετρας

Μέριμνα από την Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση και του απαραίτητου εξοπλισμού

Στην Ιεράπετρα βρέθηκε χθες Τρίτη ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας όπου ανάμεσα σε άλλα στον χαιρετισμό του τόνισε την καλή συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας, Περιφέρειας και Δήμου.

Συνεργασία που όπως είπε συνεχίζεται λέγοντας μάλιστα πως στα επόμενα εγκαίνια που θα βρεθούν θα είναι αυτά τη Γηροκομείου Ιεράπετρας. Το οποίο και επισκέφθηκε αργότερα προκειμένου να δει από κοντά την εξέλιξη εργασιών ανακαίνισης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου, του Δημάρχου του αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη ο οποίος, τελευταίος, έγραψε σχετικά σε ανάρτησή του.

«Και για την τρίτη ηλικία στο Λασίθι η Συνεργασία Εκκλησίας Περιφέρειας Δήμου έχει φτάσει σχεδόν στην ολοκλήρωση και του Γηροκομείου ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ μετά από αυτό της Νεαπόλεως. Ακολουθεί και το γηροκομείο Σητείας σταδιακά. Από την επίσκεψή του Περιφερειάρχη στο ανεγειρόμενο κτίριο. Θα χρηματοδοτηθεί και ο απαραίτητος εξοπλισμός μετά την ολοκλήρωση των κτιριακών υποδομών».