Ο ΟΦΙ είπε το τελευταίο «αντίο» στην πιο πιστή του φίλαθλο

7:58 μ.μ. - Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021
07:05 μ.μ. - Πέμ, 06/58/2021
Image: Ο ΟΦΙ είπε το τελευταίο «αντίο» στην πιο πιστή του φίλαθλο

Καλό ταξίδι Δέσποινα οι αγαπημένοι σου όπως μας έλεγες η δύναμη της ομάδας μας οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ »

«Τι να πούμε για αυτή την γυναίκα για την σημαία του ΟΦΙ για την γυναίκα που με βροχές καταιγίδες και με καλούς καιρούς δεν έχανε παιχνίδι πίσω από τα κάγκελα στην αλυκή να βλέπει τον γιο της να φοράει την φανέλα του ΟΦΙ και να χαίρεται !! Δεν σταμάτησε όμως εκεί !!! Δεν έχανε παιχνίδι στα πέτρινα χρόνια του ΟΦΙ και δεν μιλάμε για το Βουζουνερακειο φυσικά που δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει μιλάμε για την Νεάπολη τον κρουστα την κριτσα τα λακωνια και την τουρλωτη ταξίδευε παντού για να βλέπει τον εγγονό της που φορούσε και αυτός την ασπρόμαυρη δεν σταμάτησε ούτε εκεί κατέβαινε μέσα στο κρύο στο μισεδακειο να βλέπει το μικρό της εγγονό να παίζει με την φανέλα της κ17 του ΟΦΙ!!! Κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα όπως μου έλεγε να δει τον ΟΦΙ στην Β εθνική κατάφερε να δει την ομάδα μας να κοιτάζει στα μάτια τους αντιπάλους οποίοι και αν ήταν αυτοί και να μην λυγίζει είδε τον ΟΦΙ να ισοφαρίζεται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό στο 90’ τι άλλο να θυμηθούμε !!!! Δεν είχε όρια αυτή η γυναίκα είχε όμως μια μεγάλη καρδιά που είχε μέσα τον ΟΦΙ μας παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας !!!

Καλό ταξίδι Δέσποινα να καμαρώνεις από εκεί ψηλά την οφαρα μας μαζί με την υπόλοιπη παρέα που έχει φύγει!! Και να μην ξεχνάτε όλοι σας ότι την σημαία του ΟΦΙ θα την έχουμε πάντα ψηλά γιατί είναι υποχρέωση μας

Καλό ταξίδι Δέσποινα οι αγαπημένοι σου όπως μας έλεγες η δύναμη της ομάδας μας οι ΚΟΥΡΗΤΕΣ »

Οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου της Ιεράπετρας, με ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Ευχαριστούμε την NIKI SITIAS (το φίλο σωματείο της Νίκης Σητείας) για το μήνυμα που έστειλε :

"Το Δ.Σ της ΝΙΚΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ εκφράζει τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια της κυρίας Δέσποινας Μπαριτάκη και στην ευρύτερη οικογένεια της ομάδας του ΟΦΙ. Η κυρία Δέσποινα ήταν η ζωντανή ιστορία του ΟΦΙ. Ηταν πάντα εκεί , εντός και εκτός έως και τα τελευταία χρόνια να ενθαρρύνει με κάθε τρόπο τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ. Κυρία Δέσποινα το Βουζουνεράκειο θα είναι άδειο χωρίς την παρουσία σου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα ......."

hxonews
hxonews

Capitano  .gr