Ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας για το 29ο Κυνήγι Θησαυρού

7:25 μ.μ. - Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018
07:12 μ.μ. - Κυρ, 02/25/2018
Image: Ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας για το 29ο Κυνήγι Θησαυρού

«Ας δώσουμε χρόνο» ώστε να βρεθεί λύση και να συνεχιστεί ο θεσμός

 
 
 
 
Ο Νέος πολιτιστικός σύλλογος Ιεράπετρας, με ανακοίνωσή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζει τα τελευταία γεγονότα στο 29ο παιχνίδι Θησαυρού, το οποίο έληξε άδοξα ή πιθανά βρίσκεται σε αναμονή κάποιας κοινής απόφασης των ομάδων για τη συνέχισή του θεσμού...

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

"Ο Νέος πολιτιστικός σύλλογος Ιεράπετρας μετά τα τελευταία γεγονότα στο 29ο παιχνίδι Θησαυρού,που οργάνωσαν με πολύ κόπο τα "Αργά τα Ζα", με όσες δυσκολίες και απαιτήσεις έχει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ , συγχαίρει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και στήριξαν για άλλη μια χρονιά το "έθιμο" , υπενθυμίζοντας σε όλους ότι πρόκειται για παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.
 
Τα τελευταία χρόνια, το παιχνίδι έχει ανέβει σε επίπεδο οργάνωσης , προκαλώντας κάθε χρόνο το ενδιαφέρων όλης της πόλης και δημιουργώντας ταυτόχρονα στους παίχτες αισθήματα αγωνίας, χαράς , ανταγωνισμού κλπ.
Η διαδρομή για την εύρεση του Θησαυρού είναι αυτό που ορίζει το παιχνίδι και όχι τόσο η κατάκτησή του. 
Παρ΄όλ΄ αυτά δεν μπορούμε να αρνηθούμε και την κατάκτησή του , αφού αντίστοιχα με αυτό το τρόπο ορίζεται η οργάνωση του επόμενου.
Σε αυτό το σημείο ας σκεφτούμε τι είναι για τον καθένα από εμάς ο Θησαυρός, γιατί συμμετέχουμε στο παιχνίδι και πόσο εύκολο είναι να βγάζουμε συμπεράσματα για λάθη που είτε έγιναν και ειπώθηκαν και για αυτά που έγιναν και δεν ειπώθηκε
τίποτα ...
Ας δώσουμε λοιπόν χρόνο, τόσο στην διοργανώτρια ομάδα, όσο και σ΄ αυτές που συμμετείχαν , ώστε να βρεθεί η λύση που θα κάνει το θεσμό να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του."