Ο Ναυτικός Όμιλος Ιεράπετρας στον αγώνα τριάθλου «Chaniathlon 2018»

12:51 μ.μ. - Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018
12:01 μ.μ. - Σάβ, 06/51/2018
Image: Ο Ναυτικός Όμιλος Ιεράπετρας στον αγώνα τριάθλου «Chaniathlon 2018»

Μια σημαντική εμπειρία για τους αθλητές του ΝΟΙ

Πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά, στους Αγίους Αποστόλους στα Χανιά ο αγώνας τριάθλου «Chaniathlon 2018» με την συμμετοχή αρκετών και σπουδαίων αθλητών όπως ο Χρήστος Γαρέφης, η Νάντια Σιτζανάκη, ο Γιώργος Αλυφαντής, ο Πασχάλης Φράγκου, Αδαμαντία Λεμοντζόγλου και ο Μανούσος Βιζυράκης, σύμφωνα με ανάρτηση του Ναυτικού Ομίλου Ιεράπετρας στο Facebook.
Τον αγώνα διοργάνωσε ο σύλλογος «Άνεμος» με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου και ο οποίος στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
Η αγωνιστική δράση άνοιξε με τον παιδικό αγώνα στον οποίο συμμετείχαν οι εκολαπτόμενοι τριαθλητές. Στη μικρή διαδρομή (sprint) οι μετέχοντες κολύμπησαν 750μ., έκαναν 20χλμ. ποδήλατο και 5χλμ. τρέξιμο, με τον Κύπριο Πασχάλη Φράγκου να τερματίζει 1ος, ενώ στις γυναίκες κέρδισε η αθλήτρια του Ανέμου Νάντια Συντζανάκη. Στην Ολυμπιακή απόσταση (1,5χλμ. κολύμπι, 40χλμ. ποδήλατο, 10χλμ. τρέξιμο) πρώτος ήταν Γιώργος Αλυφαντής και στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η αθλήτρια του Ανέμου Χανίων, Αμάντα Λεμοντζόγλου.
Στον αγώνα συμμετείχε και Ναυτικός Όμιλος Ιεράπετρας με 3 αθλητές στην απόσταση sprint. Συγκεκριμένα ο αθλητής Ζαφειράκης Ιωάννης κατέλαβε την 17η θέση στη γενική σε σύνολο 45 αθλητών και την 9η στην κατηγορία ανδρών κάτω των 40 ετών και ο Αιμίλιος Μπαχλιτζανάκης την 40η στην γενική και την 22η στην ίδια κατηγορία. O προπονητής του Ν.Ο.Ι Παπαδάκης Ιωάννης κατέλαβε την 24η θέση της γενικής σε σύνολο 45 αθλητών και την 9η θέση στην κατηγορία ανδρών άνω των 40 ετών. 
Ευχαριστούμε την Μαριάννα Λ. για την αθλητική και φωτογραφική υποστήριξη. Μαριάννα σε περιμένουμε ως αθλήτρια στον επόμενο αγώνα!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα στον παρακάτω συνδέσμο:
 
 
Επόμενος αγώνας το αθλητικό διήμερο στον Πόρο με αγώνες open water, aquathlon, triathlon running.9-10/6/2018.
Ευχόμαστε στους αθλητές υγεία και καλή επιτυχία!!!