“Ο Κήπος” με Στέλιο Μάινα και Κάτια Σπερελάκη σήμερα στην Ιεράπετρα

9:56 π.μ. - Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
09:07 π.μ. - Τετ, 15/56/2020
Image: “Ο Κήπος” με Στέλιο Μάινα και Κάτια Σπερελάκη σήμερα στην Ιεράπετρα

Η παράσταση θα δοθεί στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας

Σήμερα το βράδυ οι φίλοι του θεάτρου της Ιεράπετρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το έργο ο «Κήπος» (Tangled Garden) με τον Στέλιο Μάϊνα και την Κάτια Σπερελάκη επί σκηνής. Η παράσταση θα δοθεί στο 3ο Γυμνάσιο Ιεράπετρας.  Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στον Ηχώ 99,8 για την παράσταση.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Μπάρι, βετεράνος του Βιετνάμ και οικοδόμος τώρα στο επάγγελμα, αναρρώνει μετά από εγχείρηση στο γόνατό του όταν ξαφνικά εμφανίζεται στο σπίτι του η Λουίζ. Καθώς πρέπει, άψογη επαγγελματίας και με ποιητικές ανησυχίες, έχει προσληφθεί από τον ανιψιό της πρώην γυναίκας του Μπάρι για να τον φροντίζει.

Ο άξεστος χαρακτήρας του την τρέπει σε άτακτη φυγή όμως η συνέχεια τούτης της γνωριμίας κάθε άλλο παρά αναμενόμενη αποδεικνύεται. Ο Μπάρι δείχνει αποφασισμένος να γίνει καλύτερος άνθρωπος ενώ η Λουίζ, στο πρόσωπο του, θα αναζητήσει απεγνωσμένα τη βοήθεια.

Δύο μοναχικοί άνθρωποι συναντιούνται σε μια προσπάθεια να γεφυρώσουν δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους και να βρουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τη σωτηρία. Η διαδρομή που πρέπει να διανύσουν είναι μεγάλη.

Συντελεστές:

Κείμενο: Bruce Gooch

Μετάφραση: Κάτια Σπερελάκη

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς

Παίζουν: Στέλιος Μάινας, Κάτια Σπερελάκη

Η προετοιμασία και πραγματοποίηση της παράστασης γίνεται με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων που συστήνει το Υπουργείο Υγείας.