Ο Κάρολος, η Κρήτη και μια επίσκεψη - διαφήμιση για το νησί

10:21 π.μ. - Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
10:04 π.μ. - Τετ, 25/21/2018
Image: Ο Κάρολος, η Κρήτη και μια επίσκεψη - διαφήμιση για το νησί

Το παρασκήνιο της επίσκεψης και πως οργανώθηκε το ταξίδι μετά την επιθυμία του διαδόχου

Η επίσκεψη του πριγκιπικού ζεύγους της Μεγάλης Βρετανίας στην Κρήτη,που μπορεί να γίνει για λίγες ώρες αλλά προετοιμάζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό σε Λονδίνο- Αθήνα και Ηράκλειο! 
 
Πριν από τρεις μήνες έγινε η πρώτη κρούση στην Αναπτυξιακή Ηρακλείου για την πρόθεση του Καρόλου να συνδιάσει το τερπνόν των Αρχαιοτήτων της Κνωσού μετά του ωφελίμου και άκρως συμβολικού, της συνάντησης δηλαδή με αντιπροσωπεία προσφύγων που φιλοξενούνται συο νησί!

 
Από τότε πολλά ταξίδια έγιναν σε Ηράκλειο και Αθήνα από στελέχη της Βρετανικής Πρεσβείας και της Αναπτυξιακής Ηρακλείου για τις λεπτομέρειες, τις συναντήσεις, το τελετουργικό και το... πρωτόκολλο που θα πρέπει να τηρηθεί και που στην περίπτωση των υψηλών επισκεπτών θα πρέπει να ακολουθηθεί με... Βασιλική ευλάβεια! 
 
Ο ίδιος θέλει να δει εκτός από τους πρόσφυγες και κατοίκους του οικισμού και να γευτεί τις αρχανιώτικες λιχουδιές αλλά και την τοπική φιλοξενία, ενώ συο πρόγραμμα είναι να « σύρει» κι ένα χορό, που σίγουρα θαχει το γούστο του!
 
Και μπορεί να ακούγονται καλά όλα αυτά για την Κρήτη και τον τουρισμό της, αλλά σίγουρα είναι κι ένας πονοκέφαλος για τις αστυνομικές αρχές που σε αυτές τις ώρες του πριγκιπικού ζεύγους στο Ηράκλειο θα ειναι στην κυριολεξία στην πρίζα!
 
cretalive.gr