Ο Κ. Δερμιτζάκης στηρίζει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε περιφέρεια και δήμους

11:12 π.μ. - Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023
11:09 π.μ. - Παρ, 29/12/2023
Image: Ο Κ. Δερμιτζάκης στηρίζει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε περιφέρεια και δήμους

Γράφει ο Κωστής Δερμιτζάκης, Πρώην βουλευτής Λασιθίου

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Του Κωστή Δερμιτζάκη

Πρώην βουλευτή Λασιθίου

Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τους συνδυασμούς της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στην Περιφέρεια Κρήτης, με επικεφαλής τον ΑΛΕΚΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και στο Δήμο Ιεράπετρας με επικεφαλής την ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ.

Οι υποψήφιοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ είναι καταξιωμένοι αγωνιστές, πάντα μπροστάρηδες στους κοινωνικούς αγώνες για τα συμφέροντα των πολλών και όχι για κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Ιδιαίτερα για τα ζητήματα της ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, για την ΠΑΙΔΕΙΑ, για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ και την ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ των πολιτών, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ.

Όσους περισσότερους περιφερειακούς συμβούλους εκλέξουμε με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δική μας δύναμη και αντίσταση απέναντι στη βάρβαρη καπιταλιστική «ανάπτυξη», που δε λογαριάζει τις πραγματικές ανθρώπινες ανάγκες, ούτε την ανθρώπινη ζωή, γιατί στο ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ πρέπει να δοθεί άμεση προτεραιότητα:

Στη διεκδίκηση ενός σύγχρονου, πλήρως στελεχωμένου, εξοπλισμένου, αυτοδιοίκητου Νοσοκομείου,

Στην αντιπλημμυρική προστασία, στην αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου ύδρευσης της πόλης και των χωριών,

Στη διεκδίκηση πανεπιστημιακών σχολών, στα σχολικά κτίρια,

Στο ΒΟΑΚ και στο αγροτικό δίκτυο, χώρων πρασίνου και αναψυχής,

Αρχαιολογικού μουσείου και ανασκαφών, επιστροφή αρχαιολογικών ευρημάτων,

Στις δομές πρόνοιας, στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ,

Στην ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με λαϊκές συνελεύσεις, όπου όλοι οι πολίτες θα μπορούν να εκφράζονται, απ’ την καθημερινότητα που τους απασχολεί μέχρι μακρόπνοο σχεδιασμό και την εκπόνηση ενός σχεδίου ή ενός οράματος για τα επόμενα είκοσι χρόνια, για μια πόλη που εξυπηρετεί τις ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και όχι τα συμφέροντα των ολίγων.

Σ’ αυτόν τον τίμιο και ωραίο αγώνα με τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ σας καλώ να συμπορευτούμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να διεκδικήσουμε δυναμικά, απ’ την κεντρική εξουσία, αυτά που μας αξίζουν και μας ανήκουν, αυτά που δικαιούμαστε.

Να γίνουν οι περιφέρειες και οι Δήμοι πραγματική αυτοδιοίκηση και όχι ετεροδιοίκηση, όπως είναι τώρα.