Ο Γ. Κουγιουμουτζάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Α. Πετρά, στον Ηχώ 99,8

10:56 π.μ. - Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
10:05 π.μ. - Τετ, 22/56/2019
Image: Ο Γ. Κουγιουμουτζάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Α. Πετρά, στον Ηχώ 99,8

Η συμπόρευση με τον συνδυασμό «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» και οι προτάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Ο κ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» με επικεφαλής τον Αντώνη Πετρά, από το στούντιο του Ηχώ αναλύει τις σκέψεις και τις απόψεις για την επόμενη μέρα στον δήμο μετά τις δημοτικές εκλογές. Με θητεία στο απερχόμενο και το  προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και αρκετή εμπειρία, εξέφρασε την άποψή  του για το πώς η νυν δημοτική αρχή χειρίστηκε ορισμένα θέματα αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ μια σημαντική μεν δομή, ήταν όμως έγκλημα η χωροθέτησή του ενώ και ο τρόπος που ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο ήταν εκβιαστικός. Αυτό δείχνει ότι αποφάσεις παίρνονταν πίσω από κλειστές πόρτες.  Επίσης  ήταν λάθος  που  γκρεμίστηκαν οι κερκίδες  στο παραλιακό γυμναστήριο, επεσήμανε.
 
Εν συνεχεία σχολίασε  τις διαδικασίες που έρχονταν κάποια  θέματα προς συνεδρίαση, τη στάση του Δημάρχου απέναντι σε κάποια ζητήματα αλλά  και γιατί αποφάσισε να συμπορευτεί με τον Α. Πετρά, λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος που μπορεί  να συνθέσει, ένας άνθρωπος που ακούει κάτι που είναι πολύ σημαντικό.
 
Ο κ. Κουγιουμουτζάκης στάθηκε και στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ένας τομέας τον οποίο γνωρίζει έχοντας κατά το παρελθόν διατελέσει αντιδήμαρχος, Στόχος η μείωση των απορριμμάτων που μεταφέρονται, η λειτουργία εργοστασίου κομποστοποίησης που θα μπορούσε να είχε ήδη γίνει καθώς επί θητείας Αναστασάκη είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια στο κομμάτι αυτό αλλά δεν συνεχίστηκε, καθώς και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου στην ανακύκλωση και να γίνει η υπογειοποίηση κάδων.
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Κουγιουμουτζάκη: