Ο Γ. Γερογιαννάκης γενικός γραμματέας στο νέο ΔΣ της ΟΕΦΕ

1:16 μ.μ. - Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019
01:02 μ.μ. - Πέμ, 07/16/2019
Image: Ο Γ. Γερογιαννάκης γενικός γραμματέας στο νέο ΔΣ της ΟΕΦΕ

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος

Μετά την Εκλογικοαπολογιστική Συνέλευση των Αντιπροσώπων ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Φ.Ε. , της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας στην ΓΣΕΒΕΕ που διεξήχθηκαν στις 29 και 30 Ιουνίου.
 
Στις Εκλογές για το Δ.Σ και την Ε.Ε συμμετείχαν 136 αντιπρόσωποι και υπήρχε ένα άκυρο.
 
Το ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ έλαβε 88 ψηφοδέλτια και εξέλεξε 8 έδρες και για την Ε.Ε 2 έδρες. Για το Δ.Σ εκλέχτηκαν οι: Γιάννης Βαφειαδάκης ( 85 ψήφοι), Δαμιανός Σπύρος (72), Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος (67), Γιάννης Γερογιαννάκης (62), Ηλίας Μιχαηλίδης (62 ), Κετζετζής Σπύρος (53), Δημήτρης Βόσνος (50) και Χρήστος Μπάρδος (44), ενώ για την Ελεγκτική οι Τσαπρούνης Γιάννης (53) και Τσίτος Χρήστος ( 53).
 
H EΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ έλαβε 37 ψηφοδέλτια και εξέλεξε 3 θέσεις και 1 έδρα για την Ε.Ε. Για το Δ.Σ εκλέχτηκαν οι Αργύρης Μυστακίδης (33), Αμπατζίδης Κωνσταντίνος (25) και Χρήστος Κοσμάς (24), ενώ στην Ε.Ε εξελέγη ο Μιχάλης Ηλίας(21).
Η Π.Ε.Κ.Ι.Φ. έλαβε 10 ψηφοδέλτια και δεν εξέλεξε έδρα στο Δ.Σ. και στην Ε.Ε.
Στις εκλογές για τους αντιπροσώπους στην Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. έλαβαν μέρος 136 μέλη, ενώ συμμετείχαν δύο ψηφοδέλτια (ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΕΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ και ο ανεξάρτητος υποψήφιος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
Αντιπρόσωποι εκλέχτηκαν οι Γιάννης Βαφειαδάκης, Δαμιανός Σπύρος, Θεοδωρόπουλος Τάκης, Μουράτος Αντώνης, Κετζετζής Σπύρος και Μυστακίδης Αργύρης. 
 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αρχαιρεσιών πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ, το οποίο συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα.
 
Εκλέχτηκαν:
Πρόεδρος: Γιάννης Βαφειαδάκης
Γενικός Γραμματέας: Γερογιαννάκης Γιάννης
Α΄Αντιπρόεδρος: Κετζετζής Σπύρος
Β΄Αντιπρόεδρος: Μυστακίδης Αργύρης
Γ΄ Αντιπρόεδρος: Μπάρδος Χρήστος
Δ΄Αντιπρόεδρος : Παπαγιαννόπουλος Δημήτρης
Ε΄Αντιπρόεδρος : Κοσμάς Χρήστος
Ταμίας: Βόσνος Δημήτρης
Ειδικός Γραμματέας: Μιχαηλίδης Ηλίας
Μέλος: Δαμιανός Σπύρος
Μέλος: Αμπατζίδης Κώστας