Ο Γ. Αμυράς υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., στον Ηχώ 99,8

10:27 π.μ. - Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
10:04 π.μ. - Τρί, 23/27/2019
Image: Ο Γ. Αμυράς υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., στον Ηχώ 99,8

Η σημασία των ευρωεκλογών για τη χώρα μας και οι προοπτικές ανάπτυξης της Κρήτης

Στη σημασία των ευρωεκλογών αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον Ηχώ 99,8 κ. Γιώργος Αμυράς υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, πρώην Βουλευτής με το Ποτάμι. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αμυράς «το 80% των νόμων που ψηφίζονται στη χώρα μας έρχεται έτοιμο από τις Βρυξέλλες. Έχουν λοιπόν μεγάλη σημασία οι ευρωεκλογές καθώς ο ευρωπαϊκός παράγοντας θα είναι αυτός που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας.
 
Υπάρχουν ευρωπαϊκά προγράμματα και χρηματοδοτήσεις που θα πρέπει η Ελλάδα να αξιοποιήσει ώστε να οδηγηθεί προς την ανάπτυξη. 
Προγράμματα και χρηματοδοτήσεις που δυστυχώς τώρα χάνονται. Μέσα από τις εκλογές θέλουμε ως Ν.Δ. να βγούμε μια δυνατή ευρωομάδα να φέρουμε την Ελλάδα από τον ευρωπαϊκό  πάτο που βρίσκεται σήμερα, ψηλά,  εκεί που της αξίζει. Θέλουμε να έχουμε μεγάλη δύναμη για μια πολιτική αλλαγή. Η πρώτη φορά αριστερά να είναι και η τελευταία». 
 
Ειδικότερα για την Κρήτη είπε ότι έχει τεράστιες, αναξιοποίητες, δυνατότητες.  Υπάρχουν ευρωπαϊκά προγράμματα για την ανανέωση, την ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής κλπ που η διεκδίκηση και εξασφάλισή τους θα συμβάλλουν στην κατεύθυνση ανάπτυξης του νησιού. Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει πως για πρώτη φορά οι ευρωβουλευτές θα ψηφίζουν προϋπολογισμό με ότι αυτό συνεπάγεται για τη διάθεση  χρηματοδοτήσεων. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε εκεί και να διεκδικούμε για τη χώρα μας, σημείωσε σχολιάζοντας παράλληλα  την γενικότερη πολιτική σκηνή  στη χώρα μας αλλά και βασικά και σοβαρά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Ευρώπη. 
 
Ακολουθεί συνέντευξη κ. Αμυρά: