Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην εκδήλωση της Χορωδίας των Νέων του Δήμου

7:03 μ.μ. - Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018
07:11 μ.μ. - Δευ, 12/03/2018
Image: Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην εκδήλωση της Χορωδίας των Νέων του Δήμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων με μια καταπληκτική παράσταση της Χορωδίας Νέων του Δήμου Ιεράπετρας στην κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»

Στην εκδήλωση παρέστη μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, η αντιδήμαρχος, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ηλίας Νταραράς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς, γονείς καθώς και πλήθος κόσμου.
 
Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης αφού συνεχάρη τη Χορωδία των Νέων και τους κάλεσε να συμμετέχουν στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Ιεράπετρας δήλωσε: 
 
«Παρακολουθήσαμε μία εκπληκτική μουσική παράσταση εξαιρετικού καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος από την χορωδία των νέων του Δήμου Ιεράπετρας, αφιερωμένη στον Μάνο Χατζηδάκι και στους θρυλικούς Beatles. 
 
Αξίζουν συγχαρητήρια στην υπεύθυνη της χορωδίας νέων κα. Τζένη Φραγκούλη, στην κα. Λένα Φραγκούλη, στους εξαίρετους μουσικούς κα. Δέσποινα Παντελή, κ. Μανώλη Κανάρη και κ. Κώστα Πανταζή που πλαισίωσαν την παράσταση, στους χορωδούς και σε όλους τους συμμετέχοντες. 
 
To Κέντρο Μουσικών Σπουδών του Δήμου Ιεράπετρας, που στεγάζεται πλέον στο κτίριο που διαμορφώσαμε κατάλληλα γι’ αυτόν το σκοπό, εξυπηρετεί πάνω από 500 μαθητές στην πόλη της Ιεράπετρας και αποκεντρωμένα, αριθμός πρωτοφανής και πολλαπλάσιος των παλαιότερων ετών.
 
 Το γεγονός αυτό αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά του εκπαιδευτικού προσωπικού, που και αυτό έχει διπλασιαστεί, και την προσπάθειά μας για την καλλιτεχνική αναβάθμιση του Δήμου Ιεράπετρας.
 
Εύχομαι χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο.”