Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στις Μάλες - Παραδόθηκε προς χρήση η νέα παιδική χαρά

9:07 π.μ. - Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022
09:09 π.μ. - Τετ, 28/07/2022
Image: Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στις Μάλες - Παραδόθηκε προς χρήση η νέα παιδική χαρά

Επιθεώρηση στις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου

Την Κοινότητα των Μαλών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, όπου και συναντήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα με την Πρόεδρο της Κοινότητας, κα Μαρία Βολυράκη και το μέλος του Συμβουλίου κ. Γεώργιο Μυκωνιάτη. Στη συνάντηση παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι, καθώς και οι ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου, κα Νίκη Σαμπροβαλάκη και κος Σπύρος Λαποκωνσταντάκης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τρέχουσα καθημερινότητα της Κοινότητας, ενώ παράλληλα υπήρξε ενημέρωση από πλευράς των αντιδημάρχων αναφορικά με έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Κοινότητα και αφορούν στην καθαριότητα, την ύδρευση, την άρδευση, την αγροτική οδοποιία και την πολιτική προστασία. Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού, για να επιθεωρήσουν την πορεία των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης που πραγματοποιούνται στο κτίριο (ηλεκτρολογικές και οικοδομικές εργασίες, ελαιοχρωματισμοί κ.α.) και συνομίλησαν με εκπαιδευτικούς. Παράλληλα, επισκέφτηκαν και την καινούρια, πιστοποιημένη παιδική χαρά η οποία παραδόθηκε προς χρήση από τα παιδιά, ύστερα και από τις τελευταίες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Στη συνέχεια, ο κος Καλαντζάκης δήλωσε: «Όπως είχαμε υποσχεθεί, οι περισσότερες από τις εργασίες οι οποίες είχαν προγραμματιστεί στην Κοινότητα έχουν ήδη υλοποιηθεί. Παρόλα αυτά, σε συνεργασία με την Πρόεδρο και το Συμβούλιο της Κοινότητας, μετά και τη σημερινή συνάντηση, δρομολογούμε νέα, απαραίτητα έργα για τις Μάλες.

Παράλληλα, παραδώσαμε προς χρήση μια νέα παιδική χαρά που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και η οποία αποτελεί μια όαση διασκέδασης και αναψυχής για τους μικρούς δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τους για παιγνίδι και διασκέδαση, σε όμορφο περιβάλλον. Με την ενέργεια αυτή ικανοποιήθηκε άλλο ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Κοινότητας.

Ευχαριστώ την Πρόεδρο, κα. Μαρία Βολυράκη και το συμβούλιο της Κοινότητας Μαλών, γιατί μέσα από την άριστη συνεργασία μας επιλύουμε έγκαιρα κάθε πρόβλημα που ανακύπτει προς όφελος των κατοίκων της Κοινότητας».