Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην Κοινότητα του Κάτω Χωριού

2:30 μ.μ. - Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021
02:04 μ.μ. - Πέμ, 22/30/2021
Image: Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην Κοινότητα του Κάτω Χωριού

Στην Κοινότητα του Κάτω Χωριού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ (Λάκη) Πυργιωτάκη

Στην Κοινότητα του Κάτω Χωριού βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Μανώλη Γεωργαλάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο, κ. Εμμανουήλ (Λάκη) Πυργιωτάκη και επισκέφτηκαν σημεία στα οποία πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο έργα (πλατείες, παιδικές χαρές, κοινόχρηστοι χώροι κ.α.).

Στη συνέχεια συζήτησαν για θέματα που αφορούν την άρδευση, την αποχέτευση, τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, αλλά και ανάγκες της καθημερινότητας της κοινότητας Κάτω Χωριού.

Κατόπιν, ο κ. Καλαντζάκης ανέφερε τα εξής: «Επισκεφθήκαμε σήμερα μια σειρά από έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναβαθμίζουν τη ζωή των κατοίκων της Κοινότητας.

Στόχος μας είναι μέσα από την αδιάλειπτη παρακολούθησή τους κατά την εκτέλεσή τους να παραδοθούν όσο το δυνατόν αρτιότερα στους πολίτες.

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης του αγωγού άρδευσης που μεταφέρει το νερό από τις πηγές της Θρυπτής και της συντήρησης του αγροτικού οδικού δικτύου.

Επίσης, πληροφόρησα τον Προέδρο της Κοινότητας για την επικείμενη δημοπράτηση του μεγάλου προπονητικού κέντρου στο Κάτω Χωριό στις 14 Μαΐου.

Στόχος μας είναι μετά τη δημοπράτησή του να προχωρήσουμε τάχιστα στην υπογραφή σχετικής σύμβασης και στην άμεση έναρξη των εργασιών, ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτό το εξαιρετικής σημασίας έργο με το οποίο θα διασφαλιστεί η άθληση κατοίκων, σωματείων και ομάδων σε ένα σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό χώρο.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, κ. Πυργιωτάκη, για τη συνεργασία, την συνεχή προσπάθειά του για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας και το αμείωτο ενδιαφέρον του για την πραγματοποίηση αναγκαίων έργων στην Κοινότητα του Κάτω Χωριού».