Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στη μουσική παράσταση της χορωδίας νέων

3:01 μ.μ. - Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022
03:12 μ.μ. - Σάβ, 24/01/2022
Image: Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στη μουσική παράσταση της χορωδίας νέων

Παρόντες οι αντιδήμαρχοι, Γιώργος Ασπραδάκης και Μαρία Ρουμελιωτάκη και η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας

Μία εντυπωσιακή μουσική παράσταση προσέφερε χθες στο κοινό η χορωδία νέων του Δήμου Ιεράπετρας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Ασπραδάκης και Μαρία Ρουμελιωτάκη και η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας κα. Μαρία Σακαδάκη.

«Πολλά συγχαρητήρια στη Χορωδία νέων του Δήμου Ιεράπετρας για την υπέροχη αποψινή μουσική παράσταση που μας ταξίδεψε.» δήλωσε ο Δήμαρχος.

«Ευχαριστώ θερμά όλα τα παιδιά, τη μουσική διευθύντρια και σκηνοθέτιδα κα. Τζένη Φραγκούλη, τους μουσικούς κα. Στέλλα Μαστοράκη, κα. Άρτεμη Χαραλαμπάκη, κα. Δέσποινα Παντελή, κ. Φοίβο Μαυράκη, κ. Κώστα Πανταζή και κ. Άγγελο Πετσαγγουράκη, τον ηχολήπτη κ. Θοδωρή Σαμπιωτάκη και όλους τους συντελεστές της παράστασης για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών και σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην παράσταση. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία κι ευτυχία!»