Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας

2:12 μ.μ. - Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
02:10 μ.μ. - Δευ, 26/12/2020
Image: Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας

Στο Δημαρχείο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας, κ. Μιαούλη Νικόλαο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου

Στο Δημαρχείο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Τρίτης Ηλικίας, κ. Μιαούλη Νικόλαο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Στη συνάντηση ο Σύλλογος ενημέρωσε τον Δήμαρχο εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας και ζήτησε τη στήριξη του Δήμου, ώστε να ανασταλεί η απόφαση άρσης λειτουργίας του.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Περιφέρεια και την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προχωράει στη δημιουργία ενός σύγχρονου γηροκομείου που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές προσφέροντας στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας μια άνετη και ασφαλή διαβίωση, κάτι που εδώ και χρόνια αποτελεί πάγιο αίτημα των πολιτών της Ιεράπετρας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Δήμος αναγνωρίζοντας το κοινωφελές έργο που προσφέρει τόσο ο Σύλλογος, όσο και οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου ιδρύματος όλα αυτά τα χρόνια, θα προσφέρει τη στήριξή του, ώστε η μετάβαση από το υπάρχον καθεστώς στο νέο να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν ομαλότερα προς όφελος των φιλοξενούμενων της Δομής».