Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου συγχαίρει του επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

12:57 μ.μ. - Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024
12:07 μ.μ. - Δευ, 29/57/2024
Image: Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου συγχαίρει του επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

Συγχαίρω θερμά τις νέες και τους νέους που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς και γονείς που στήριξαν την προσπάθειά τους.

Είμαι σίγουρος ότι μέσα από τη διαδρομή τους ως φοιτήτριες / φοιτητές θα αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την πραγματοποίηση των στόχων τους. Επιπλέον, με ενθουσιασμό και αισιοδοξία θα συνεισφέρουν και οι ίδιες / ίδιοι στη δυναμική πορεία αναβάθμισης της ακαδημαϊκής εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Για όσες / όσους τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, είτε προσπαθήσουν εκ νέου με θέληση και αποφασιστικότητα την επόμενη σχολική χρονιά είτε αναζητήσουν μία από τις πολλές ευκαιρίες που τους παρέχονται, εύχομαι να έχουν τη δύναμη και τη στοχοπροσήλωση να οικοδομήσουν το μέλλον τους με επιτυχία.

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τις νέες φοιτήτριες / τους νέους φοιτητές στα Τμήματα του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, καθώς γνωρίζω το υψηλό επίπεδο των σπουδών που προσφέρεται και είμαι πεπεισμένος ότι θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της ακαδημαϊκής και πολιτιστικής δυναμικής του τόπου. Εμείς θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό τους έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, απολαμβάνοντας, ταυτόχρονα, ουσιαστικές και ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και διαμονής.

Καλή δύναμη σε όλες / όλους και πάντα να θυμάστε ότι η παιδεία είναι μία διαρκής και δυναμική διαδικασία.

Η παιδεία, καθάπερ ευδαίμων χώρα, πάντα τ’ αγαθά φέρει. (Σωκράτης)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ