Ο 35χρονος πατέρας προσπάθησε να πνίξει το ενός έτους παιδί του βάζοντας τα δάκτυλά του μέσα στο στόμα του

9:25 π.μ. - Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022
09:07 π.μ. - Παρ, 01/25/2022
Image: Ο 35χρονος πατέρας προσπάθησε να πνίξει το ενός έτους παιδί του βάζοντας τα δάκτυλά του μέσα στο στόμα του

Οι περαστικοί ήταν αυτοί που ακινητοποίησαν τον άνδρα μέχρι στο σημείο να φτάσουν αστυνομικοί και να του περάσουν χειροπέδες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το ανατριχιαστικό βίντεο που αποκάλυψε το STAR και δείχνει έναν πατέρα να προσπαθεί να πνίξει το ηλικίας μόλις ενός έτους παιδί του μέσα στη μέση του δρόμου στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ευτυχώς η αντίδραση των περαστικών ήταν άμεση και έπειτα από μάχη που έδωσαν κατάφεραν να πάρουν το παιδί από τα χέρια του πατέρα του πριν αυτός να ολοκληρώσει την πράξη του.

Οι περαστικοί ήταν αυτοί που ακινητοποίησαν τον άνδρα μέχρι στο σημείο να φτάσουν αστυνομικοί και να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια ο δράστης είναι 35 ετών και η μητέρα του παιδιού, η οποία υπέβαλε μήνυση σε βάρος του στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του αστυνομικού τμήματος Ομόνοιας, είναι 34 ετών.

Στην μήνυση η 34χρονη αναφέρει ότι ο πατέρας άρπαξε το παιδί από το λαιμό και προσπάθησε να το πνίξει βάζοντας τα δάκτυλα του μέσα στο στόμα του, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το βίντεο-ντοκουμέντο.

protothema.gr