Ο Αη Βασίλης έδειξε τρομερό ζήλο για μόρφωση πάνω στη θαλάσσια εκπαίδευση από τον Ναυτικό Όμιλο Ιεράπετρας

10:14 π.μ. - Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016
10:12 π.μ. - Τρί, 27/14/2016
Image: Ο  Αη Βασίλης έδειξε τρομερό ζήλο για μόρφωση πάνω στη θαλάσσια εκπαίδευση από τον Ναυτικό Όμιλο Ιεράπετρας

Παρά τα χρόνια του και το βαρύ κορμί του, έδειξε τρομερό ζήλο για μόρφωση πάνω στη θαλάσσια εκπαίδευση και πείσμα για διάκριση που θα ζήλευαν και οι τριαθλητές

Την αρχή έκανε το αγώνισμα των ναυαγοσωστικών σημαιών όπου νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Χαλέπης κλέβοντας την νίκη από τον Καρύδη Σπυρίδων με μια εντυπωσιακή βουτιά. Στο αγώνισμα αυτό ο Άγιος Βασίλης ήρθε τρίτος γιατί του έπεσε το παντελόνι από την υπερπροσπάθεια. 
Στις κουλουροδρομίες όμως ο Καρύδης πήρε το αίμα του πίσω τερματίζοντας γρηγορότερα απ' όλους, κερδίζοντας έτσι ένα ζευγάρι γυαλάκια κολύμβησης. Ο Άγιος Βασίλης δεν τα πήγε και τόσο καλά γιατί ο Καρύδης του πέταγε νερό στα μάτια και δεν έβλεπε.
Τέλος, στα 300μ κολύμβησης, νικητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Καρύδης Σπυρίδων με δεύτερο τον Χαλέπη Γιωργο και τρίτο τον Φερετζάκη Νικόλαο. Στις γυναίκες χρειάστηκε η βοήθεια του φώτο φίνις για να βγει τελικά νικήτρια η Νικόλ Δημογεροντάκη με δεύτερη την Λιαπάκη Εμμανουέλλα και τρίτη την Σφακιανάκη Ράνια. Σε αυτό το αγώνισμα ο Άγιος Βασίλης χρειάστηκε τη βοήθεια του ναυαγοσώστη για να τερματίσει. Τα μαλλιά και τα γένια του δημιουργούσαν δυνάμεις τριβής και αντί να πηγαίνει μπροστά πήγαινε πίσω!!!
Η απονομή των μεταλλίων και των δώρων έγινε στο waikiki beach bar, όπου παραδόθηκαν στους νικητές των αγωνισμάτων τα δώρα τους και ένα μικρό δωράκι σε όλους τους συμμετέχοντες από τον Ν.Ο.Ι. Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας και το φλουρί έλαχε στην μαθήτρια Σαββάκη Θεοδώρα.
Ο Ν.Ο.Ι  και ο εκπαιδευτής κ. Γιάννης Παπαδάκης  ευχαριστούν από καρδιάς το Βετεράνο • Veterano - Αρτοποιία, ζαχαροπλαστική καφέ και συγκεκριμένα τον Μπάμπη Πάγκαλο για την υπέροχη βασιλόπιτα που μας ετοίμασε (δεν έμεινε τίποτα!). Ευχαριστούν  επίσης το κατάστημα ειδών αλιείας (και σύντομα με εξειδικευμένα είδη κολύμβησης) Lyrarakis marine για τις δωροεπιταγές στους πρώτους νικητές στο αγώνισμα της κολύμβησης και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Ντενίζ του Waikiki Cafe- Beach bar για την ζεστή φιλοξενία!
Ακόμη  όλους τους συμμετέχοντες για τον ζήλο που έδειξαν, τα μέλη του Ν.Ο.Ι που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της σημερινής εκδήλωσης (Βασίλη και Γωγώ χίλια ευχαριστώ!!!) και τους θεατές που ενθάρρυναν συνεχώς τους διαγωνιζόμενους! Εύχονται  σε όλους σας Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα! Υγεία, αγάπη και...καλές θάλασσες!
''Μέγα το της θαλάσσης κράτος''