Ντίνος Κατσιδονιωτάκης: Λύσεις για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας φέρνει η Μίνα Γκάγκα

12:14 μ.μ. - Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023
12:01 μ.μ. - Τρί, 24/14/2023
Image: Ντίνος Κατσιδονιωτάκης: Λύσεις για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας φέρνει  η Μίνα Γκάγκα

Έρχονται προκηρύξεις θέσεων σε όλα τα νοσοκομεία

Το νοσοκομείο Ιεράπετρας θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα η αν. υπουργός υγείας κα Μίνα Γκάγκα. Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. κ. Ντίνος Κατσιδονιωτάκης μίλησε για την επικείμενη επίσκεψη εκφράζοντας την πεποίθηση ότι κάτι καλό θα έχει η κα Γκάγκα στο «καλάθι» της.

Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των Γεραπετριτών και το κάλεσμα της επιτροπής στήριξης του Νοσοκομείου σχολίασε ότι η υπουργός θα ακούσει τους φορείς και βέβαια τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο. Καλό όμως θα είναι να περιμένουμε την επίσκεψή της και τις δηλώσεις. Ήδη υπάρχουν δηλώσεις της κας Γκάγκα ότι δεν θα έχουμε υποβάθμιση του Νοσοκομείου και ότι θα γίνουν προσλήψεις.

Αυτό έχει δεσμευτεί και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης. Τα προβλήματα είναι γνωστά και έχουν αναδειχθεί και μεταφερθεί κεντρικά και από την τοπική οργάνωση, όπως και το αίτημα ότι το Νοσοκομείο Ιεράπετρας πρέπει να στηριχθεί με μαζική πρόσληψη σε προσωπικό, να χαρακτηριστεί ως Νοσοκομείο σε άγονη γραμμή. Ο πολίτης πρέπει να νιώθει ασφάλεια από πλευράς υγείας. Ας περιμένουμε να ακούσουμε τις ανακοινώσεις, επίσημα. Σίγουρα η κα Γκάγκα δεν έρχεται με άδεια χέρια, σημείωσε ο κ. Κατσιδονιωτάκης