Νοσοκομείο Ιεράπετρας: «Ειρήνη ημίν» Μετά την πολύωρη επίσκεψη εργασίας Μπορμπουδάκη -Βίντεο

10:17 μ.μ. - Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021
10:03 μ.μ. - Τετ, 24/17/2021

Ξεκαθαρίσαμε ότι θέλουμε να στηρίξουμε τους διοικητές μας και όλους τους υγειονομικούς μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε στο  Νοσοκομείο Ιεράπετρας την Τετάρτη 24 Μαρτίου η διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη, συνοδευόμενη από τον διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του Λασιθίου κ Ανδρεαδάκη και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων παρουσία  του αναπληρωτή Διοικητή Μ. Καλλιονάκη την πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων κ Γ . Κατερίνα.

Έγινε μια καλή συζήτηση δήλωσε στο Hxonews. gr η κ.Μπορμπουδάκη αφού στόχος ήταν να αμβλυνθούν οι οποίες αντιπαραθέσεις και να επέλθει ηρεμία μεταξύ εργαζομένων και Διοίκησης.

Ξεκαθαρίσαμε ότι θέλουμε να στηρίξουμε τους διοικητές μας και όλους τους υγειονομικούς μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

 Όσον αφορά τον αξονικό τομογράφο, προχωρούν οι διαδικασίες και θα παρακολουθώ προσωπικά  το θέμα προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους. Μάλιστα προκηρύχθηκε η θέση ακτινολόγου και είμαι αισιόδοξη ότι θα καλυφθεί η θέση σύντομα .

Αναφορικά με την ΤΟΜΥ στην Ιεράπετρα είπε ότι θα προκηρυχθούν οι θέσεις γιατρών που απαιτούνται προκειμένου να στελεχωθεί η δομή και εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον θα λειτουργήσει άμεσα.

Η κ.Μπορμπουδάκη ανέφερε, ότι ετοιμάζεται δεύτερη  γραμμή εμβολιασμού στο νοσοκομείο Ιεράπετρας προκειμένου να γίνει γρήγορα η διαδικασία του εμβολιασμού και να διατηρηθούν  τα καλά επίπεδα που έχει η πανδημία στο Λασίθι.

Ο Διοικητής των διασυνδεόμενων νοσοκομείων του Λασιθίου  κ Ανδρεαδάκης  αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχουν  με τον  αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

 "Ήρθαμε εδώ σήμερα προκειμένου να στηρίξουμε τις προσπάθειες του κ Καλλιονάκη και τις προσπάθειες του προσωπικού .προκειμένου να ξεκολλήσουν θέματα και το Νοσοκομείο Ιεράπετρας να γίνει ένα σύγχρονο ίδρυμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πληθυσμού ‘

Στην κάμερα του hxonews μίλησε τέλος  και ο διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ Μ.Καλλιονάκης λέγοντας ότι  όλα τα σοβαρά ζητήματα του Νοσοκομείου μπήκαν  στη βάση τους ,θα διορθωθούν οι στρεβλώσεις του παρελθόντος και θα αμβλυνθούν οι οποίες παρεξηγήσεις υπάρχουν.

Ο κ Καλλιονάκης θεωρεί καθοριστική την παρέμβαση της κ Μπορμπουδάκη μετά την πολύωρη επίσκεψη εργασίας στην επίλυση των προβλημάτων που χρονίζουν. Τώρα η «μπάλα» είναι στο γήπεδο του κεντρικού Νοσοκομείου είπε καταλήγοντας.

Ο διοικητής τέλος αναφέρθηκε στον αξονικό τομογράφο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σύντομα και ευχαρίστησε τους εθελοντές πολιτικούς μηχανικούς που βοήθησαν τα μέγιστα.

Τέλος αναφέρθηκε στο 2ο ακτινολογικό και στο μαστογράφο που ήρθαν   στο νοσοκομείο και θα είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους πολίτες μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες χωροθέτησης που απαιτούνται .

Η επίσκεψη εργασίας της κ Μπορμουδάκη ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και έτσι δεν υπήρχε χρόνος για άλλες συναντήσεις, όπως τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου και το Δήμαρχο Ιεράπετρας όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.