Νησί Χρυσή «Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου»

1:25 μ.μ. - Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016
01:09 μ.μ. - Πέμ, 15/25/2016
Image: Νησί Χρυσή  «Τα ίδια, Παντελάκη μου, τα ίδια, Παντελή μου»

Απίστευτες καταγγελίες και κατηγορίες για λύματα στην θάλασσα, σκουπίδια, κακής ποιότητας υπηρεσίες και αισχροκέρδεια στο παραμυθένιο Νησί Χρυσή

Απίστευτες καταγγελίες έγιναν σήμερα στον ΗΧΩ για την κατάσταση που επικρατεί στη νήσο Χρυσή. Απορρίμματα, λύματα, καντίνες , μεταξύ άλλων , στο επίκεντρο της συζήτησης. Υπήρξαν όμως και φωνές ακροατών που μίλησαν για βελτιωμένη κατάσταση την φετινή περίοδο σε σχέση με άλλα χρόνια και άλλοι που έθεσαν ερωτήματα όπως πως γίνεται να θέλουμε τους τουρίστες στο νησί αλλά δεν υπάρχει λιμάνι , θέλουμε να τιυς προσφέρουμε ένα παγωμένο νερό αλλά δεν επιτρέπεται να κατασκευαστούν οι αντίστοιχες υποδομές κ.α. 
 
Ο κ. Ανδρέας Σκύβαλος  έθεσε ερωτήματα για το που πάνε τα λύματα, που καταλήγουν τα απορρίμματα, υποστήριξε ότι καίγονται σκουπίδια στο νησί και ότι κατσαρίδες έχουν πιάσει το δάσος σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει. Ακόμη ότι παρά το ότι οι καντίνες σφραγίστηκαν αυτές είναι σε λειτουργία, οι τιμές είναι ακριβές  και από την άλλη το ποσό του ενοικίου όπως προβλέπεται στη σύμβαση είναι αρκετά μεγάλο. 
 



Ο κ. Λιαπάκης Εμμ. κατήγγειλε ότι όταν ο κ. Σκύβαλος  είχε τις καντίνες στο νησί τηγάνιζε στο ίδιο λάδι τις πατάτες και τους ποντικούς, μίλησε για μια άσχημη κατάσταση πριν δυο χρόνια περίπου 
 
 
Ακροατής, πρέπει επιτέλους στο νησί να λύσουμε πρακτικά θέματα και αφού θέλουμε τους τουρίστες να πηγαίνουν εκεί, να υπάρχει λιμάνι για να δένουν τα καραβάκια και υποδομές για να μπορούν και να σιτιστούν και να ικανοποιήσουν τις λοιπές ανάγκες τους. 
 
 
Ακροατής , η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σχέση με άλλες χρονιές. 
 
 
 


(Φωτό Αρχείου)