Νέος πτωχευτικός νόμος: "Κουρεύει πλούσιους" – Ρίχνει στον δρόμο μικρο οφειλέτες

1:27 μ.μ. - Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020
01:10 μ.μ. - Δευ, 26/27/2020
Image: Νέος πτωχευτικός νόμος: "Κουρεύει πλούσιους" – Ρίχνει στον δρόμο μικρο οφειλέτες

Ο Γ. Καλλιντέρης γραμματέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή «Όλα στη Φόρα» με τον Ν. Δασκαλάκη

Για το θέμα του πτωχευτικού νόμο μίλησε στον Ηχώ 99,8 και την εκπομπή «Όλα στη Φόρα» με τον Νίκο Δασκαλάκη , ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Καλλιντέρης. Όπως είπε έχουμε υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας που επέφερε και οικονομική κρίση. Παράλληλα έχουμε κρίση στα ελληνοτουρκικά. Σε αυτή την περίοδο λοιπόν με τεράστια πτώση των εισοδημάτων, η κυβέρνηση πετάει τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά έξω από το σπίτι τους. Επιβάλλει έναν νέο πτωχευτικό κώδικα ο οποίος είναι άθλιος, ανέφερε.

Εν συνεχεία ο κ. Καλλιντέρης εξήγησε τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση μομφής στον κ. Σταϊκούρα και όχι στην κυβέρνηση και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον νόμο Κατσέλη, την εξυπηρέτηση δανείων, τους πλειστηριασμούς, τους κακοπληρωτές, κλπ. Κατόπιν ανέφερε ότι και επι ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πλειστηριασμοί δεν έγιναν όμως πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία και ειδικά σε πολίτες που ανήκουν σε λαϊκά στρώματα.

Τέλος ο κ. Καλλιντέρης έκανε αναφορά στα ελληνοτουρκικά και άλλα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας όπως η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ακούστε εδώ αναλυτικά: