Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος: «Το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι του 2017 ξεπέρασε σε επιτυχία κάθε προσδοκία μας»

8:44 π.μ. - Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017
08:01 π.μ. - Τρί, 03/44/2017
Image: Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος: «Το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι του 2017 ξεπέρασε σε επιτυχία κάθε προσδοκία μας»

Ξεχώρισε, για την τεράστια συμμετοχή της νεολαίας της πόλης μας, το πηγαίο κέφι και τη χαρά που ηταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων όσων συμμετείχαν ή παρακολούθησαν ως θεατές

Κέφι, χορός, χαρούμενες φωνές και γέλια παντού. Μια πόλη ζωντανή πλημμυρισμένη από ανθρώπους κάθε ηλικίας σε κάθε γωνία της, να χορεύουν, να αστειεύονται και να τραγουδούν. 
Αυτός ήταν ο στόχος . Και πέτυχε. 
Σε πείσμα των δύσκολων καιρών, το καρναβάλι μας εξελίσσεται και αναπτύσεται με τη δημιουργική και εθελοντική προσφορά πολλών φίλων του θεσμού. 
Ο Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας νοιώθει την ανάγκη να αποδώσει ένα μεγάλο έπαινο και ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία του φετινού αυτού καρναβαλιού. Ευχαριστούμε θερμα: 
Τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας για την ανιδιοτελή προσφορά τους, που καμία οικονομική κρίση, όσο σκληρή κι αν είναι, δεν τη σταματά.
Τον ΔΗΜΟ και την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α για το έμψυχο δυναμικό της, που εκτός ωραρίου ήταν πάντα στη διάθεση μας. Για την παραχώριση του κτιρίου της ΑΓΡΕΞ που χρημοποιήθηκε για την κατασκευή και φύλαξη των αρμάτων και την υπηρεσία καθαρισμού, για την άμεση αποκατάσταση της καθαριότητας της πόλης. 
Το ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ Ιεράπετρας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της παρέλασης. 
Το Σώμα Εθελοντών ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ, ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ Ιεράπετρας και την Ε.ΔΙ.Κ. που βοήθησαν στη διεξαγωγή της οργάνωσης και φρόντισαν για την ασφάλεια των πολιτών και καρναβαλιστών. 
Τους ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ μας ,που αποτύπωσαν τον παλμό του φετινού καρναβαλιού, βοηθώντας να γίνουν ευρέως γνωστές οι προσπάθειες μας. 
Τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ για τη πολύτιμη συνεργασία της στο επικοινωνιακό κομμάτι της διοργάνωσης και τους ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑΚΗ και ΣΑΚΗ ΚΟΠΑΝΑΚΗ για τη φωτογραφική κάλυψη της καρναβαλικής παρέλασης.
Τα σχολεία και τους συλλόγους ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ για την υποστήριξη και τη δημιουργική παρουσία τους, που εργάστηκαν ακούραστα και παρότρυναν τους λιλιπούτειους καρναβαλιστές να συμμετάσχουν και να απολαύσουν αυτή τη μεγάλη γιορτή της χαράς και του γέλιου.
Τους συλλόγους και τους ελεύθερους καρναβαλιστές των περιοχών ΚΕΝΤΡΙΟΥ, ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ και ΚΑΛΑΜΑΥΚΑΣ που με την ξεχωριστή παρουσία τους, μας μετέφεραν τη ζωντάνια, την ευρηματικότητα και τη σάτυρα τους, θυμίζοντας μας ποιά είναι τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του καρναβαλιού.
Τα μαγαζιά της πόλης μας, που δημιούργησαν τεράστιες ομάδες ξέφρενων καρναβαλιστών, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στη μεγάλη αυτή παρέλαση. Με τη δικιά τους ενέργεια, τα μεγάλα άρματα, με τον παλμό και τη φρεσκαδα τους, το πάρτυ διατηρήθηκε ζωντανό μέχρι τελικής πτώσης... 
Τον παρουσιαστή ΜΑΝΟ ΟΡΝΙΩΤΗ και τον dj ΜΑΡΙΟ ΣΗΦΑΚΗ που με την εμπειρία τους κράτησαν το κέφι αμείωτο για πολλές ώρες.
Τον Αντώνη Σωμαράκη από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ για την άψογη ηχητική κάλυψη και το ΘΟΔΩΡΗ ΣΑΜΠΙΟΤΑΚΗ που επένδυσε μουσικά τον χώρο αναμονής των ομάδων. 
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους γραφίστες μας Ανδρέα Δρανδάκη, Ειρήνη Μαρκοπούλου και Γιάννη Λαμπράκη για την κάλυψη των απαιτήσεων της διοργάνωσης σε έντυπο υλικό. 
Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για ένα ακόμα μεγαλύτερο Γεραπετρίτικο Καρναβάλι 2018, γιατί η προσπάθεια μας για δημιουργία και ανάδειξη της πόλης μας, δεν σταματάει εδώ.
Νέος Πολιτιστικός Σύλλογος Ιεράπετρας,