Νέο έργο οδοποιίας ύψους 157.555,80€ στην Κοινότητα Χριστού

7:20 π.μ. - Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020
07:11 π.μ. - Παρ, 06/20/2020
Image: Νέο έργο οδοποιίας ύψους 157.555,80€ στην Κοινότητα Χριστού

Υπεγράφη, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της Αναδόχου εταιρείας «Ανδρουλά Σουρουλά και ΣΙΑ Ε.Ε.»

Υπεγράφη, σήμερα, μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και της Αναδόχου εταιρείας «Ανδρουλά Σουρουλά και ΣΙΑ Ε.Ε.», παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Χριστού, κ. Αιμίλιου Πετσαγγουράκη, η σύμβαση για το έργο «Βελτίωση πρόσβασης στο Σελάκανο».Το έργο αφορά τη βελτίωση της οδού μεταξύ των οικισμών «Χριστός» και «Σελάκανο», την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης, την επισκευή της πλευρικής τάφρου και των ιρλανδικών διαβάσεων, την αντικατάσταση του οδοστρώματος και την τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Μετά την κατασκευή τριών μεγάλων δεξαμενών ύδρευσης και άρδευσης στην Κοινότητα του Χριστού και την έναρξη των εργασιών του έργου της ύδρευσης στο Σελάκανο, ξεκινάει να υλοποιείται άλλο ένα σημαντικό έργο στην περιοχή. Το Σελάκανο τα τελευταία χρόνια δέχεται μεγάλη επισκεψιμότητα, όχι μόνο από ντόπιους, αλλά από όλη την Ελλάδα. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή προγραμματίσαμε, μελετήσαμε και σήμερα υπογράψαμε την υλοποίηση ενός οδικού έργου με το οποίο θα εξασφαλισθεί η ασφαλής πρόσβαση προς το Σελάκανο και θα ενισχυθεί η ανάπτυξη της περιοχής. Προσπάθειά μας είναι λόγω και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν κυρίως κατά τη χειμερινή περίοδο, το έργο να ξεκινήσει γρήγορα και να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο,κ. Πετσαγγουράκη, για την άριστη συνεργασία σε όλα τα έργα που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στην Κοινότητα Χριστού».