Νέο ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

12:00 π.μ. - Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019
12:03 π.μ. - Πέμ, 21/00/2019
Image: Νέο ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκαν μετά από την απολογιστική γενική συνέλευση, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

 
Το νέο ΔΣ που προέκυψε συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Ξανθάκη Αγγελική, Αντ/δρος: Πανταζής Κων., Γραμματέας: Σταματάκης Πέτρος, Ταμίας: Μαστοράκης Γεώργιος, Μέλη: Μανταζέλη Τζένη, Χαραλαμπάκης Ευάγγελος, Ψυλλάκη Σοφία, Μανουσάκης Ιωάν., Καρτσακλή Ελένη. Για την Ελεγκτική επιτροπή: Γκιόκα  Αριάν, Μπρας Εμμ., Τάφα Αρτούρ.
 
Ο δν/τής και οι  εκπ/κοί του σχολείου εύχονται στο νέο ΔΣ καλή θητεία με εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του σχολείου και των μαθητών.
 
Εκφράζουν επίσης τις ευχαριστίες τους για το απερχόμενο ΔΣ ( Σκρεπέτη Κων/να, Ρουμελιωτάκη Καλλιόπη, Τσελεκίδου Αναστασία, Σουλτάνοβα Ελμίρα, Μπέγκο  Μιρέλα, Μπέγκο Σκελκίμ, Κρέκα Ντασνόρ, Φιλάι Μάρκ, Παπαδοπούλου Δεσπ.) το οποίο κατά τη διάρκεια των δύο ετών θητείας του, προσπάθησε και κατάφερε να προσθέσει το δικό του «λιθαράκι» στην πρόοδο του σχολείου όχι μόνο ηθικά αλλά  και υλικά (2 Laptop).
 
Το σχολείο ακόμη ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Καραλάκη Εμμ για την προσφορά ενός σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και τον Τζαρή Νικόλαο (χρώματα σιδηρικά) για την προσφορά ενός τηλεφώνου και φαξ.