Νέο brand σπόρων για σνακ εγκαινιάζει η Rijk Zwaan

8:42 π.μ. - Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
08:01 π.μ. - Τετ, 22/42/2020
Image: Νέο brand σπόρων για σνακ εγκαινιάζει η Rijk Zwaan

Πρώτη παρουσίαση του σήματος SN! BS στη φετινή Fruit Logistica. Τοματίνια, πιπεριές, καρότα, ραπανάκι, σέλινο κ.α στη νέα γκάμα

Μια σειρά από σπόρων για σνακς λαχανικών ετοιµάζεται να παρουσιάσει η ολλανδική εταιρεία Rijk Zwaan, υπό την επωνυµία SN! BS στη Fruit Logistica τον επόµενο µήνα στο Βερολίνο. Η Rijk Zwaan ανέπτυξε τη νέα ιδέα σε συνεργασία µε την ολλανδική αλυσίδα πώλησης κηπευτικών Jumbo, The Greenery και έναν αριθµό βιοκαλλιεργητών. Σύµφωνα µε εκτιµήσεις της εταιρείας, η κατηγορία των λαχανικών µικρότερου µεγέθους, γνωρίζουν µεγάλη ζήτηση το τελευταίο διάστηµα, ενώ τα σνακς συνιστούν σταθερά πεδίο ανάπτυξης στην βιοµηχανία τροφίµου.

«Με την SN! BS, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε τους εµπόρους σε όλο τον κόσμο για να αναπτύξουν περαιτέρω την κατηγορία σνακ. Έχουμε πολλές ιδέες για την προσφορά προϊόντων και για τις προοπτικές μιας δημιουργικής συσκευασίας και είμαστε πρόθυμοι να τις μοιραστούμε στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Βερολίνου», δηλώνει ο Jan Doldersum, Διευθυντής Αλυσίδας & Λιανικής της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί, σύμφωνα με το agronews.gr, ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και αυτό περιλαμβάνει την ενσωμάτωση υγιεινών σνακ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Αυτή η τάση ήταν που ενέπνευσε τον Rijk Zwaan να αναπτύξει ένα εμπορικό σήμα ειδικά για την αυξανόμενη γκάμα των σνακ.

«Στις ώριμες αγορές όπως η Δυτική Ευρώπη και οι ΗΠΑ, η SN! BS μπορεί να ενθαρρύνει τους λιανοπωλητές να διευρύνουν και να εµβαθύνουν την κατηγορία των υγιεινών σνακ. Εν τω μεταξύ, οι λιανοπωλητές σε αναδυόμενες αγορές όπως η Βραζιλία, η Νότια Αφρική, η Μέση Ανατολή και η Κίνα αναζητούν μια ολοκληρωμένη λύση για την κατηγορία σνακ» συνεχίζει ο ίδιος. Στη γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνονται από τα πλέον γνωστά λαχανικά σνακ όπως τα τοματίνια, οι πιπεριές και τα καρότα σε μικρή «έκδοση» έως πιο ασυνήθιστες επιλογές όπως το ραπανάκι, το σέλινο ή το κουνουπίδι.