Νέο αίτημα άδειας από τον Δημήτρη Κουφοντίνα

7:30 μ.μ. - Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018
07:11 μ.μ. - Πέμ, 01/30/2018
Image: Νέο αίτημα άδειας από τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Νέο αίτημα χορήγησης ολιγοήμερης άδειας από τις φυλακές κατέθεσε ο Δημήτρης Κουφοντίντας στο Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού

Ακριβώς δύο μήνες μετά την πρώτη του άδεια όπως προβλέπει ο νόμος. 

Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα θα εξεταστεί από το Συμβούλιο των φυλακών και δεν αποκλείεται ο ισοβίτης να κληθεί ξανά σε ακρόαση, όπως τον περασμένο Νοέμβριο που έλαβε την πρώτη του άδεια.
 
Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη φορά ο ισοβίτης της 17Ν είχε επικαλεστεί την επιθυμία του να επανασυνδεθεί με την οικογένεια του και να ξαναστήσει τη μελισσουργική μονάδα του και πέτυχε  να ακούσει για πρώτη φορά θετική απάντηση, μετά από αλλεπάλληλες απορρίψεις αντίστοιχων αιτημάτων.
 
Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, το Συμβούλιο του επέτρεψε να βγει στις 9 Νοεμβρίου και για 48 ώρες από τη φυλακή, με περιοριστικούς όρους: 2 φορές την ημέρα εμφανιζόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε.
 
Και αυτή τη φορά το αίτημα του θα κριθεί με την ίδια διαδικασία που κρίθηκε το προηγούμενο καθώς οι όποιες αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης αδειών σε κρατούμενους βρίσκονται ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας.
 
Πηγή: tvxs.gr