Νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στην Κρήτη

1:53 μ.μ. - Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019
01:02 μ.μ. - Τρί, 26/53/2019
Image: Νεκρός ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος στην Κρήτη

Η σορός του εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 5χλμ. από το σημείο που χάθηκε μεταξύ Γεωργιούπολης και Βρυσών

Τραγικός ήταν ο επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό του 61χρονου που είχε χαθεί σε χείμαρρο στον Αποκόρωνα της Κρήτης καθώς στις 12:45 το μεσημέρι της Τρίτη τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το άψυχο σώμα του.
 
Η σορός του βρέθηκε στην ξηρά μεταξύ Γεωργιούπολης και Βρυσών περίπου 5χλμ από το σημείο από το οποίο είχε χαθεί.
 
«Δυστυχώς, ο 61χρονος βρέθηκε από το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής νεκρός», ήταν η λακωνική δήλωση του γενικού διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης, αρχιπύραρχου, Νίκου Λαγουδάκη.
 
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είχαν ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας όταν και χάθηκαν τα ίχνη του.  Οι έρευνες συνεχίστηκαν το πρωί της Τρίτης με τη συνδρομή πυροσβεστών, λιμενικών, εθελοντών αλλά και βατραχανθρώπων, για τον εντοπισμό του άτυχου άντρα, οι οποίες δυστυχώς είχαν τραγική κατάληξη με την εύρεση της σορού του 61χρονου.
 
Ο ποταμός ξεχείλισε απότομα λένε στο protothema.gr άνθρωποι που είδαν τον 61χρονο άντρα να προσπαθεί να σωθεί από τη δύναμη του νερού. 
 
Ο 61χρονος βρισκόταν στο αγροτικό του αυτοκίνητο όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Βατουδιάρη ενώ προσπαθούσε να προσεγγίσει το σημείο που είχε τα πρόβατά του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο βοσκός για να σωθεί βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να διασωθεί πάνω στην καρότσα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η σύζυγός του είδε το αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει και να στα νερά με τους πυροσβέστες να το εντοπίζουν λίγες ώρες αργότερα καρφωμένο πάνω σε δέντρα χωρίς τον κτηνοτρόφο. 
 
 
 
 flashnews.gr