Νέες πινακίδες ηλεκτρονικών ενδείξεων στο κλειστό γυμναστήριο «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ»

9:02 π.μ. - Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018
09:06 π.μ. - Παρ, 08/02/2018
Image: Νέες πινακίδες ηλεκτρονικών ενδείξεων στο κλειστό γυμναστήριο «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ»

Το κλειστό γυμναστήριο Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης» επισκέφθηκε το Σάββατο 4/8 ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Το κλειστό γυμναστήριο Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης» επισκέφθηκε το Σάββατο 4/8 ο Δήμαρχος Ιεράπετρας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Μάνο Λουτσέτη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Νταραρά και τον ηλεκτρολόγο μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Βαγγέλη Βαρδάκη.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα προβλήματα του χώρου και παρακολούθησε τη λειτουργία του νέου ηλεκτρονικού συστήματος χρονομέτρησης και αποτελεσμάτων που εγκαταστάθηκε στο γυμναστήριο τις προηγούμενες ημέρες.
Όπως τόνισε ο κ. Καλαντζάκης:
«Η προμήθεια και η τοποθέτηση των νέων σύγχρονων πινακίδων ηλεκτρονικών ενδείξεων στο κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Φωνιαδάκης» είναι ένα ακόμα μεγάλο βήμα στην προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ιεράπετρας.
Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα αποτελεσμάτων επιλύει όλα τα τεχνικά και λειτουργικά προβλήματα που δημιουργούσε για πολλά χρόνια το προϋπάρχον σύστημα και προσφέρει νέες σύγχρονες δυνατότητες στους αθλητές και τις ομάδες που φιλοξενεί το κλειστό γυμναστήριο.
Συνεχίζουμε με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις στα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Ιεράπετρας. 
Προάγουμε τον Γεραπετρίτικο αθλητισμό όπως του αρμόζει και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».


1